Sayfa 373/656 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. hayatım boyunca Gedik'i seveceğim hiç aklıma gelmezdi
    neredeyse iyi ki gedik var diyeceğim

2. gedik bugünkü takaslarda silmiş süpürmüş olarak görünüyor ya
    136,000 lotçuk
    gedik şimdi bugün satış tarafından gıdıklıyor
    eğer bugün akşama kadar sattıklarını geri almaz ise
    PAZARTESİ HANGİ KURUMDAN GEDİK'E VİRMAN GELECEK ÇOK MERAK EDİYORUM
    BU ARADA HANGİ KİŞİNİN HESABINDAN HANGİ KİŞİNİN HESABINA GELECEK

olması da önemli
    1 temmuz pazartesi
    saat 16.30 da belli olur
    postmodern roman gibi ya
    oyun içinde oyun veya matruşka gibi
    ama bilgiye ulaşmak şimdi kolay VİRGİNİA
    satış mı virman mı
    Son düzenleme : cigerci; 27-06-2019 saat: 12:00.

3.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    İsmail bey hiç kimse bu şirketin farkında değil. Yaptığı yatırımlar ortada....şu an sektörde öncü bir firma.
    Gloss green olayı muhteşem bir olay ve katmadegeri yüksek.şu an türkiyede hatta avrupada bile ilk ve tek ilgilenen sirket duran dogandir.bu konuda ar ge yapanda duran dogandir.yukarıda bahsettiğiniz büyük ve uluslararası şirketler eninde sonunda geri dönüşen kutulara gececeklerini aciklamislar. Ve cok bakir olan bu konuda ileride duran doğan Türkiye hatta dünya lideri olabilir.
    Hatta bu dev şirketlerin islerini yapabilir ve bu konuda yeni yatırım kararları gelebilir.
    Kendim için söylüyorum kimseye değil duran doğan çok büyük potansiyer taşımaktadır.türkiyede ciro olarak %50 buyuyen baska bir sirket varsa bana lutfen soyleyin.durdo ciro olarak hersene %50 buyumektedir.hatta o kadarki
    Gecen sene aynı dönemde ilk çeyrek 39 milyon iken bu sene 53 milyon olmuş %35 buyudugu halde bu kotu algilanmistir.ilk ceyrek donemsellik oldugu icin ciro yuksek olsada buyuk beklentiler icinde olan yatirimcilari memnun etmemistir.ama 2.çeyrek bilanco insaallah guzel beklenmektedir.Bunu gören bilen büyük yatırımcı gelmeye başladı ve diğerlerine gelirse durdo kapis kapış olur.
    Genel Kurula katılan arkadaşlar çok güzel şeyler söylediler.gelişmeler siparisler hersey çok güzel gidiyor.umarım 2.çeyrek bilanço çok güzel bekliyorum şahsen.bunu sadece durdo yu yakından takip edenler bilir...

Yatırım tavsiyesi asla değildir.
    sn. traderix,
    açıkçası kağıt yeni gündemimde.
    az çok bilirdim adını sanını ama derinliğine yeni yeni vakıf oluyorum.

ana kategorilerdeki (otomotiv vs) hareketler ne kadar göz önündeyse sarf malzeme olarak adlandırabileceğimiz kategorilerdeki hareketler çok daha geç fark ediliyor. tabi fark edildiğinde de iş işten geçmiş oluyor.

inşallah, durdo'da da böylesi (ki sanıyorum beklentiyi acayip azaltarak yazdım, aslında çok daha engin bir denizden bahsediyoruz) bir hareket oldukça belirgin bir hal aldı gören göze.

Bir de A grubuna geçiyor temmuz itibarıyla bildiğim kadarıyla.
    güzel bir baba koltuğu alıp oturmalı, süreci takip etmeli ve bilançoları didikleyip potansiyeli bir güzel resmetmeli.

inşallah hayırlısı olur.

4.  Alıntı Originally Posted by ohannesburg Yazıyı Oku
    sn. traderix,
    açıkçası kağıt yeni gündemimde.
    az çok bilirdim adını sanını ama derinliğine yeni yeni vakıf oluyorum.

ana kategorilerdeki (otomotiv vs) hareketler ne kadar göz önündeyse sarf malzeme olarak adlandırabileceğimiz kategorilerdeki hareketler çok daha geç fark ediliyor. tabi fark edildiğinde de iş işten geçmiş oluyor.

inşallah, durdo'da da böylesi (ki sanıyorum beklentiyi acayip azaltarak yazdım, aslında çok daha engin bir denizden bahsediyoruz) bir hareket oldukça belirgin bir hal aldı gören göze.

Bir de A grubuna geçiyor temmuz itibarıyla bildiğim kadarıyla.
    güzel bir baba koltuğu alıp oturmalı, süreci takip etmeli ve bilançoları didikleyip potansiyeli bir güzel resmetmeli.

inşallah hayırlısı olur.
    A grubuna geçiş kriterleri hakkında bilginiz var mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    fiili dolaşım değeri üzerinden bir hesaplama oluyor bildiğim kadarıyla sn diproyal,
    siz de aydınlatırsanız çok memnun olurum.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by ohannesburg Yazıyı Oku
    fiili dolaşım değeri üzerinden bir hesaplama oluyor bildiğim kadarıyla sn diproyal,
    siz de aydınlatırsanız çok memnun olurum.
    Keşke bilsem size sorar mıyım hiç araştırırım ancak hiç anlamadığım konular.
    Umarım A grubuna gireriz diyelim...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Keşke bilsem size sorar mıyım hiç araştırırım ancak hiç anlamadığım konular.
    Umarım A grubuna gireriz diyelim...
    30milyon ve üzeri değerleme diye aklımda benim de ama süreç nasıl işler daha önce B grubundan A'ya hiç geçmedim. genelde A'da kaybettim

bakalım burada bambaşka bir hikaye var.
    rus edebiyatı misali

8. İnşallah tahmin edildiği ve konuşulduğu gibi
    Temmuz ayında A grubuna geçersek
    kredili alıma ve
    nakit olmadan alıma açılacak

Sayfa 373/656 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız