Sayfa 177/992 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Annemin emekli parasını oradan oraya taşımaktan helak olduk. Son olarak, Denizbank düşük bir oranla yeniledği için TEB'den 24% oranla marifetli hesaba geçmiştik. O da gerçek 24 değil sonuçta 3500 TL vadesiz hesapta tutturuyor ya neyse. 1,5 ay geçtikten sonra annem şubeye gitmiş haber vermeden 19% a düşürmüşler. Kızdım, gittik Vakıfbank'a. 94 günlük 22,5% tan bağladık parayı. Alem çakal olmuş da benim merak ettiğim bankalar bu şekilde haber vermeden faiz oranını ne hakla düşürebiliyor? Özellikle emekli insanların aktif takip edememesi kaynaklı zarara uğratıldığını düşünüyorum.
    Bankalar ilk hesap açılışında kitapçık şeklinde sözleşme imzalatırlar. Bunu yaparken de '' siz şuralara imzanızı atın, biz hallederiz '' derler. Oysa peşinen herşeyi kabul etmiş oluyoruz. Ayrıca teb marifetlinin internet sayfasında -banka tek taraflı oranları değiştirebilir- diye yazıyor. Aktif internet kullanıcısı olmayan için bu tür ürünler tuzaktır. En iyisi düz mevduattır onlar için.

2.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsunuz, Güldüren hesapta faiz düşerse düşürülüyor yükselirse yükseltiliyor.
    Aynen öyle. Güldüreni 2 günde bir mutlaka kontrol ederim. Örneğin, 23 ile başladık, şu an 24 uyguluyor. Ama her an aşağı çekebilir.

3. Dün Aktifbankta oğluma hesap açılışı yaptık. Müşteri temsilcisi kız beni - agresif ve kıl- olarak tanır. Beni görünce suratı değişti. Biraz bekletti felan ama ( başka arkadaşını aradı ilgilenmesi için ) sözleşmeyi uzattı. Şuraları imzalayın zaten matbu form dedi. Bir baktım Verilerin işlenmesi muvafakatnamesi formun ortasına sokuşturulmuş. Bu sayfayı kabul etmiyoruz dedim. Olur mu efendim, bu genel md. lüğün bastığı form dedi. Ben de genel müdürlüğün dayatma yapamayacağını , bu formun A4 ile ayrıca sunulacağını, müşterinin isteğine bağlı olduğunu , suç işlediklerini söyledim. Şefini çağırdı, 15 dk. lık bir telefonlaşma sonucunda sayfaya kocaman bir çarpı ve iptal yazısı ile sözleşme yapıldı.
    Hakkınızı aramayı angarya olarak görmeyiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün Aktifbankta oğluma hesap açılışı yaptık. Müşteri temsilcisi kız beni - agresif ve kıl- olarak tanır. Beni görünce suratı değişti. Biraz bekletti felan ama ( başka arkadaşını aradı ilgilenmesi için ) sözleşmeyi uzattı. Şuraları imzalayın zaten matbu form dedi. Bir baktım Verilerin işlenmesi muvafakatnamesi formun ortasına sokuşturulmuş. Bu sayfayı kabul etmiyoruz dedim. Olur mu efendim, bu genel md. lüğün bastığı form dedi. Ben de genel müdürlüğün dayatma yapamayacağını , bu formun A4 ile ayrıca sunulacağını, müşterinin isteğine bağlı olduğunu , suç işlediklerini söyledim. Şefini çağırdı, 15 dk. lık bir telefonlaşma sonucunda sayfaya kocaman bir çarpı ve iptal yazısı ile sözleşme yapıldı.
    Hakkınızı aramayı angarya olarak görmeyiniz.
    KVKK Kanununa göre kişiye sorulması gerekli yazılı,sesli vs.
    Sözleşmeyi hazırlayanlar yanlış yapmıştır revizyon yaparlar.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

5. Burgan Bank'ta e-ticaret yokmuş. İnternetten alışveriş yapamadım. Sizce açarlar mı bu özelliği yakın zamanda?

6.  Alıntı Originally Posted by warface9991 Yazıyı Oku
    Burgan Bank'ta e-ticaret yokmuş. İnternetten alışveriş yapamadım. Sizce açarlar mı bu özelliği yakın zamanda?
    Nasıl yokmuş öyle saçma şey mi olur.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Nasıl yokmuş öyle saçma şey mi olur.
    Evet ben de afalladım müşteri hizmetleri öyle diyince. Ne zaman açılır diyince de "belli bir tarihi yok gelecekte açılabilir dedi."

8. Arkadaşlar,Aktif günlük mevduatta gelecek hafta pazartesi falan oran düşüşü olacak mıymış, soran bilgisi olan var mı?

Sayfa 177/992 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •