Originally Posted by
kapadokyalı
sn Albea, eskiden bende sizin gibi bu hissede çok olumlu şeyler yazdım hatta fiyat 80 lerdeyken 340 bile görebileceğini yazdım kötü bir niyetimiz yok tabiikide, ama sn Göltaş kardeşim bu hisseyi aldıktan sonra anlamışki patronların iyi niyetli olmadığını bizler her olumlu yazılar paylaştığımızda hep bize muhalefet oldu paylaşmayın böyle uçacak kaçacak türden yazıları diye haklı olduğunu uzun zaman sonra bende anladım, çünkü buraları okuyan bir sürü insan oluyor çoğuda benim gibi şaşkın hep zararda olanlar sizin bu yazılarınızdan illaki etkilenip mal alacaktır, şunu kesin bir dille söyleyebilirimki bu hissenin sipeği yok burada patron ve biz varız patronlarda ky düşmanı burada nekadar ky çok olursa kazanma şansımızda o kadar çok azalıyor. Sn Göltaş kardeşime sormamın sebebi bayadır burada yazmıyor sizinde yorumlarınızı okuduktan sonra kendisi buralardaysa bir yorumunu almak istedim o da açık bir şekilde yorum yaptı ve değişen hiçbir şey olmadığını anlamış oldum burada tartışmaya hiçbir sebep yok ALLAH ömür verirse satmaz isek maalesef uzun yıllar burada olacağız ama İNŞALLAH herşey sizin öngörünüz doğrultusunda olur.
Yer İmleri