Sayfa 316/616 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Bugün pgsus da 45 altına kadar geri çekilme bekliyorum 29,60/dan aldığım pgsus 39.99 dan verdim 47,94 den shorta geçtik ben geçtim ya kesin yıkarlar,,gecen sene THY de yapılan operasyon bu sene pgsus da yapıldı dönüş nerden olur bilinmez..THY 8 lerde operasyona başlayıp 18 göstermislerdi pgsus da göreceği en fazla 60 olur sonra malı kusmaya baslarlar

3. Asla yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte temel ongorum, günü 44 civarı kapatacak, uzun zamandır takip ettiğim trade ettiğim bir hissedir, bakalım gorelim

4.  Alıntı Originally Posted by forexci Yazıyı Oku
    Asla yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte temel ongorum, günü 44 civarı kapatacak, uzun zamandır takip ettiğim trade ettiğim bir hissedir, bakalım gorelim
    Grup yine alıma başlamış. 44 zor

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Grup yine alıma başlamış. 44 zor

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Algı yonetimi, ne satarsa kardir, Kapanisa bakalim

6.  Alıntı Originally Posted by Huylananadam Yazıyı Oku
    Hahaha. Hayır satmadım buradayım. Uzun zaman sonra foruma bir göz atayım dedim mesajınızı gördüm. 36₺ dan alınca çok söylenmiştim )) ama sn. Onelle e satmayacağımı söylemiştim. O da analizi bırakmış galiba belki satmıştır. Ben vade farkı zararını yeni çıkardım daha yolumuz var o yüzden sizin gibi revize ettim hedefimi. Yabancı alımları beni heyecanlandırıyor açıkçası. Bekliyoruz sessizce.
    Hocam, alımı viopta neden yapmadınız , yükselişi ongormussunuz , vadeden olmazdiniz,

7.  Alıntı Originally Posted by forexci Yazıyı Oku
    Hocam, alımı viopta neden yapmadınız , yükselişi ongormussunuz , vadeden olmazdiniz,
    İnanın onların hiçbirini kullanmayı bilmiyorum. Eski kafa alıcıyım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, hayal gücümün ürettiği şahsi düşüncelerimdir ve beni bağlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Sayfa 316/616 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •