Originally Posted by
viscan
Nasip kısmet sayın Keko üzülmeyin Bist in dogası bu. Öngörünüz nedir bu saatten sonra.
öngörülerimi daha önce burada paylaşmış idim dostlar...tavuk sektörünün bir yıl iyi sonraki yıl da kötü bilançolar yollamaya müsait olduğunu söylemiştim...bu yıl ise iyi yıl olmalı demiştim..hisse şu anda agresif olmayan bir çıkış trendindedir...gidebildiği kadar tutmak lazım...ama bu hissenin önemli zirvelerinden de trenden inmesini bilmek lazım...
hisse şu anda iyi bilanço beklentisiyle çıkmaya devam ediyor...bence iyi bilanço gelsede satış yeme ihtimali var çünkü beklenti satınalınmış oluyor bu süreçte...o yüzden de çıkabildiği kadar çıksın ardından da tökezlediğini anladığınız anda bence vedalaşmak lazım..
dediğim gibi önemli zirve dirençlerinden birini seçip oralardan satmak gerekiyor..bir ay önce bu zirvelerin hangileri olduğunu söylemiştim...yine de karar sizindir dostlar...ben hepinize başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri