Sayfa 307/992 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. Hayır , inanın ki takiyye yapıyorlar. Gerçekten '' haydi buyrun, hemen işlemi başlatalım '' dediğinizde kırk tane mazeret bulurlar. Çalışırken bu tip tartışmalar bizde de olurdu. Sessiz kalanlar tek tek emekli oldu ama , konuşurken hergün emeklilik resti çekenler halen çalışıyorlar. Kamu da yaş haddinin son gününü bekleyen, iş üretmeyen hatta işleri engelleyen o kadar çok memur var ki, işe gelmeseler daha verimli olacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ilk maaşı garantiye yattı 22 sinde, bankada herhangi bir anlaşma imzalamadık ya da bankaya bir şey vermedik. Maaşın garanti bankasına yatmasını yazdık SGK bildiriminde.

Bankaya promosyon başvurusu mu yapmamız gerekiyordu? tam anlayamadım
    Tamam iyiki yapmamışsın, şimdi babanın e devletine gir ordan teb seç Şube istediğini seç sonra o şubeye git promosyon sözleşmesi yaptır, senin teb hesap varsa sen kendini göster referans sana 100 gelir.
    https://www.turkiye.gov.tr/4a-banka-degisikligi

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Temettu olmasa aciz ac...

Temettu candir, gerisi heyecandir..

Ah bi de dolar/euro bazli temettu alabileydik..

Dovletimiz istemiyor yurtdisinda yatirim yapmamizi..

Abuk sabuk vergi yasalari ile engelliyor..

Syg,
    Dudu merhaba eğer borsadan aldığın temettü seni doyuruyorsa tatil, yrt dışı çocuk okutma v.s sendeki portföyü düşünemiyorum bile. Bir de senin için çerezlik emekli maaşına takmşsın.

4. Ayrıca emeklilik o kadar matrak bir şey de değil. İnsan sağlıklı kaldığı sürece üretmelidir. Ben 45 yaşında emekli oldum. Çalışan aynı yaştaki insanlardan daha çökmüş görünüyorum. Tek çocuğum var. Hiç bir eksiğim yok. Parasal refahım yerinde , çocuk ortaokuldan bu yana burslu okuyor. Günlük borsa, döviz, faiz, arazi işleri ile ilgilenmekteyim. Bu tempo bile sıkıcı. Şimdiki aklım olsa emekli olmazdım. Maaş çok düşüyor, hayat beklentileriniz değişiyor. Çevreniz aniden dağılıyor.......

5. TEB emekliye 1000 tl. veriyor ama tavsiye etmem. Ben teb emekli maaş müşterisiyim. Her ay hesap düzelttirmekten bıktım. Çalışanlar, işlerine gelince çok ilgili, işleri bitince telefonunuza bile bakmazlar. Şube bomboş hiç ama hiç kimse yokken ( dün ) direkt müşteri temsilcime yöneldim ve derdimi söylemeye başladım ki, '' efendim sıra numarası alırmısınız '' dedi. Kardeş bana agresif diyorlar haydi şimdi agresif olma, sen dalga mı geçiyorsun ? dedim ve patladım. Yapacağım işi de yapmadan çıktım gittim.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB emekliye 1000 tl. veriyor ama tavsiye etmem. Ben teb emekli maaş müşterisiyim. Her ay hesap düzelttirmekten bıktım. Çalışanlar, işlerine gelince çok ilgili, işleri bitince telefonunuza bile bakmazlar. Şube bomboş hiç ama hiç kimse yokken ( dün ) direkt müşteri temsilcime yöneldim ve derdimi söylemeye başladım ki, '' efendim sıra numarası alırmısınız '' dedi. Kardeş bana agresif diyorlar haydi şimdi agresif olma, sen dalga mı geçiyorsun ? dedim ve patladım. Yapacağım işi de yapmadan çıktım gittim.
    Evet şubeleri mt leri iyi değil ama onlarla işimiz yok zaten maaş atm den çekiyoruz.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ayrıca emeklilik o kadar matrak bir şey de değil. İnsan sağlıklı kaldığı sürece üretmelidir. Ben 45 yaşında emekli oldum. Çalışan aynı yaştaki insanlardan daha çökmüş görünüyorum. Tek çocuğum var. Hiç bir eksiğim yok. Parasal refahım yerinde , çocuk ortaokuldan bu yana burslu okuyor. Günlük borsa, döviz, faiz, arazi işleri ile ilgilenmekteyim. Bu tempo bile sıkıcı. Şimdiki aklım olsa emekli olmazdım. Maaş çok düşüyor, hayat beklentileriniz değişiyor. Çevreniz aniden dağılıyor.......
    bende 45 yaşındayım ama emekli olmam için daha 10 yıl çalışmam gerek
    şükredin gezin dolaşın genç yaşta

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tamam iyiki yapmamışsın, şimdi babanın e devletine gir ordan teb seç Şube istediğini seç sonra o şubeye git promosyon sözleşmesi yaptır, senin teb hesap varsa sen kendini göster referans sana 100 gelir.
    https://www.turkiye.gov.tr/4a-banka-degisikligi
    Tam olarak bunu yapıcam çok teşekkürler.

Sayfa 307/992 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •