Originally Posted by Webster O zaman termal kaplica tatili de olabilir Güral Sapanca Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Güral Sapanca Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Güral Belek daha tercih edilir benim için
Herkes evinde otursun Bu ortamda ne tatili Devir tasarruf devri artık😊
Originally Posted by Webster Dostlar tivibu mu dsmart mi? Internet ve tv iceren ne onerirsiniz Kablo tv+kablonet En ekonomik seçenekler onda
Originally Posted by myfinans Herkes evinde otursun Bu ortamda ne tatili Devir tasarruf devri artık[emoji4] Dacia 2. El tupluyle girdik mi kisa tadindan yenmez ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Pscyokinesis Güral Sapanca Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir https://eksisozluk.com/gural-sapanca...-park--1995009
Fox faiz indirimi veriyo atv cindeki 18 pandanin dogum gunu kutlamasini troll olmak varmis kafa rahat ;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Fox faiz indirimi veriyo atv cindeki 18 pandanin dogum gunu kutlamasini troll olmak varmis kafa rahat ;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Demekki MB bir sonraki toplantıda 18'e düşürecek faizleri diye anladım ben mesajınızdan
Forum Rules
Yer İmleri