5,5882 vurdu çekti
Günün en düşüğü olabilir
Bahçeli dolarları yığıyordur şimdi.![]()
dolarla hisse senedi çok farklı, hissenin dibi olmaz, doların olur. Kurun çok yükselmesi nasıl iyi değilse çok düşmesi de ekonomi için iyi değildir. yakında ihracatçıların sesi çıkmaya başlar kur çok düştü diye. daha düşerse cari açık azmaya, ithalat nedeniyle yerli uretim zorlanmaya ve işsizlik daha da yükselmeye başlar.
doların dibini tahmin etmek kahin işi, ben bilmem. alacaksaniz uygun gördüğünüz yerden alırsınız.
Bu saatten sonra satmam zaten kardesim 5.50 lerde korkutup elindekini alicaklar yine kucuk yatirimcinin merkezin faiz indirimleriyle yakinda suanki rakamlar normal fiyatlar olucak zaten cok surmez altincilarda korkuyo simdiisin garibi sene basi 5.35 dolar suan 25 kurus ustune koymus halde 7 ayda bende bi gun patlayacagini dusunuyorum isin borsayi kacirdik yanliz yok ulke batacak su bu olcak diye 16.5 tan aselsani almadim bozucaktim dolari bi ara zararina ama guvenemiyosun bi anda 360 derece donuyo ulkenin hali elde kagittan baska bisey kalmaz neyse hayirlisi olsun artik cok dusecegini dusunmuyorum zaten.
Bu arada fedin pas gecme ihtimalide var bence izle gor yapabilirler bi dahaki toplantiya kadar belli olmaz veriler iyi geldi hep invest te mesajlar onemli bence
Yer İmleri