Bilanco geldi.supermiş 92 milyon zarar.
Bilanco geldi.supermiş 92 milyon zarar.
Satıslarda 160 milyona yakın artıs var.
Kisa ve uzun vadelik yukumluluklere yine kira sözlesmelerini koymuşlar. Yaklaşik 60 milyon tl. O zaman alacaklarıda direkt gelire yaz.
Bu zarara söyleyecek birşey kalmadı.
Ne olacakta sene sonu kar gelecek.
Halen çalışan sayısı artıyor. 2587 olmuş
Geçmiş yıl karları ilk çeyrekte 184 milyondu.
Bu bilançoda 156 milyona inmiş. Bunlar eldeki avuçtakini yiyor.
Sn.Doctorre huylu huyundan vazgeçmezmiş..Hissedeki hareketlerden belliydi.Bayram değil seyran değil tek kalemde 150bin lot alış yapan kurum oldu..Son iki güne kadar endeks düşüşlerine direnen sağlam görüntü vardı.Tamamen algı..Uzun vadeli borçlara da banka kredileri+ kiralama işlemlerinden borçlar 96.5 milyon tl giydirivermişler.Diyeceğim o ki teknoloji meknoloji hak getire..
Beklentiler dahilinde bir bilanço
anlmadığım şey 2 tl harcmak icin 1000 kere düsünen çinliler bu firmayı niye aldı böyle yöneteceklerse
Kar Marjına bak sanki seri üretimde milyonlarda dolarlık hasılat yapan bir imalat firması.
Sürümden kazanırız abi mantığı ...
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Nasıl sınız? Siz de devam mı Netaşa? Ben 1 sene aradan sonra belki bişeyler değişmiştir mantığıyla alım yapayım dedim yine boyumuzun ölçüsünü aldık.Neyseki bu sefer zarar yüzde 5 lerde kaldıYarın sopa arası bir fırsatını bulursam kaçacağım ama şunu anladıM gerçekten sadece ismi var ne iş yaptıklarını halen çözebilmiş değilim.
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri