Sayfa 392/999 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. TCMB Beklenti Anketi'nde neden mevcut kura göre daha düşük bir yılsonu tahmini beklenmiyor? Ki bu kadar istikrarli düşmesine, FED'in faiz indirecegi beklentisine, enflasyonun tek hanelere inecegi beklentisine ve yilsonuna şuracıkta 4.5 ay kalmışken?

2.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    TCMB Beklenti Anketi'nde neden mevcut kura göre daha düşük bir yılsonu tahmini beklenmiyor? Ki bu kadar istikrarli düşmesine, FED'in faiz indirecegi beklentisine, enflasyonun tek hanelere inecegi beklentisine ve yilsonuna şuracıkta 4.5 ay kalmışken?
    Çok doğru.

Benim maaliyet 5.80 civarında, yıl sonu 5.90 olacaksa neden bozdurayım ki.

3. Tum dunya borsalari eksi bugun
    Tum gop paralari dolara karsi eksi
    Bist roket modunda yine ve tl yine alis geldi malum saat te
    Heee ecb bu fed bu
    Bnm dth ci kardeslerimi mazot yaptilar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Çok doğru.

Benim maaliyet 5.80 civarında, yıl sonu 5.90 olacaksa neden bozdurayım ki.
    İyi de...

Önce 5,30 lara inip sonra 5,90 lara çıkacaksa yapacak anlamlı bir şeyler var bu durumda...

Asıl kar bu tür isabetli al-satlarda var.

Yoksa dolar miktarı hep aynı kalır...

Alıntı Originally Posted by banucann-2 Yazıyı Oku
    altın. fiziki gram külçe altın istifçiliginde, hiç bir zaman fiyat hedefim olmadı. 68.73 Try/gr. ile başladım. 9 yıllık bir istifçilik sonunda. 115 try/gr maliyetle kendimi emekliye sevk ettim. Baybars SEZEN beyefendi ye huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum..
    11 tl ve 17 tlden kozal vardi bende.. ne yapacaksin fizikiyi ; basa beladir..
    62 tl su an kozal; acele kararlar vermesem sermayeyi 5 e katlamistim..
    vade 3 yil..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Alıcılı bugün piyasa hayrola
    ZAR +1
    Bizde ayak uyduruyoruz..
    5.5150 2 gündür buradan 7 kuruş basıyodu paşa..

Bugün ne yapacak bakalım..
    Bastı yine 51 den..
    Akşama bi 3-4 kuruş daha basar

ZAR sat TL al pozu devam
    MB voip de TL short pozu devam..

Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    TCMB Beklenti Anketi'nde neden mevcut kura göre daha düşük bir yılsonu tahmini beklenmiyor? Ki bu kadar istikrarli düşmesine, FED'in faiz indirecegi beklentisine, enflasyonun tek hanelere inecegi beklentisine ve yilsonuna şuracıkta 4.5 ay kalmışken?
    enflasyonun ne olduğu belli mi? hayır.. hesaplama garip.. kimse güvenmiyor..
    şimdi eylül ayında yine faiz indirimi olacak.. çok kuvvetli bir ihtimal.. recep erdoğan bunu söyledi (dikkatinizi çekerim merkez değil veya o kişi de merkez demek aslında hahhhaaahhaa)..

neyse..yabancı açısından gerçek enflasyonun şüpheye yer bırakmadan ortalama biçimde bilindiği bir yerde tl long poz almak çok sıkıntı yaratmaz.. ancak hem enflasyonun bilinmediği hem de faiz düşüşünün (tl yi zayıflatıcı bir hamle) nerdeyse kesin olduğu bir ortamda içeri soktukları doları daha düşük bir kur seviyesinden almaları oldukça zor.. bu kadar borçla zor..

bu nedenle eylül ve sonrası için "all bets are off" (*)

(*) "sonuç belli değil.. masadaki eski iddialar artık geçersiz.. kartlar yeniden dağıtılacak" gibi anlamları var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

bu arada;
    cöp dolar yerine sterlin alirim ben olsam.. ytd
    biraz daha cekilsin geri alima baslayacagim , cöp dolar degil ama ; sterlin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 392/999 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •