Neyse canım ben kimsenin işine karismam vebal almam en zararlı benim zaten
Kim ne yaparsa yapsın
Ben kendime bir yol çizdim kafamda
Zaten pek halinden memnun olmayan yok
Kim ne yaparsa yapsın isteyen alır isteyen satar
Ben forum geçmişinde 21 TL lerden ısrarla alın diyorduum
24 TL lerden bu saatten sonra herkes kendi kararini versin 20.10 tehlikesi var diye çok yazdım
Ama malesef basiretim bağlandı aynı durumu anelt de yaşadım kipada oldu
Çok güzel karlardan çok güzel zararlara girdim
Ama gerek aneel Telekomda gerekse kipada nasıl olduysa çok sağlam iyi ağlayan ortalığı ayağa kaldıran yatırımcılar vardı
ikisinde de mutlu son oldu
Şirket anelt için 46 kuruş diuordu SPK 3 kez olmaz dedi en son şirket 1.26 dan aldı
Kipada şirket 1.29 dedi oradaki yatırımcı çok sağlamdı hatta you toubede videoları var Kipa genel kurulu diye yazarsanız you toubede çıkar nerdeyse yönetimi doveceklerdi
Neyse kipada 1.29 dan başvurdu SPK 2.56 dedi
Yani iki sirkettede baskılar sonucu yüzde 100 den fazla artış oldu ky aglamasaydi mağduriyetini belirtmeseydi bu islemler olmazdı.
Kervansaray yatiriimcisi sağlamdı iyi organize oldular çok güzel sonuç alırlardı ama malesef kervansaray da para yok yani batık gibi yoksa kesin sonuç alırlardı.
Hirriyetciler de malesef siyasi olaydan sonuç alamadılar .bence hükümet destekli
Bizim şirket paralı durumu var yani ky aglasaydi ortalığı aya kaldirsaydi SPK da bu işlemde mağduriyeti farkederdi
Anlatmak istedim burada herkes halinden memnun Twitter'da tek bir twit görmedim izocam mağduriyeti ile ilgili belkide sepk ya 3/5 tane şikayet gitti
Bu saatten sonra ben akkimdakini yaparim her koyunda kendi bacağından asılır
Guruplar kurduk herkes halinden memnun
Bir avukatla görüştüm SPK yi dava etmek için
Ancak hissede pek mağdur olmadığını farkettim
Artık ne. Olacaksa olsun diğer kağıtlardan aldığım paranın yarısını buraya birakacaz yapacak bir şey yok sağlık olsun
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri