Boşa yazıyoruz dostum herkes bildiği gibi davransın.kapta haber var arayın şirketi sorun.Buradaki yorumları boşverin .süreç bitti insalar daha ne olduğunun farkında deiller
SPK ya cimere olabildiğince şikayet gonderiyom ben
BIST SPK nin verdiği 20.12 çağrı yapıp kottan çıkabilirsin kararına hayır dermi
Kottan çıkmak için SPK ya iki kez başvuran varmı
Demirdöküm 2 kezmi başvurmuş o zaman 95 mis 1 kez başvurmuş onay almış
Bizde 1 kez başvurduk onay aldik
Onlar 27/2 den başvurmuş
Biz 27/1 den basvurmusuz
Lütfen şirketi arayın durumu öğrenin
0216 440 40 50
Yatirimciyim öner beyle görüşmek istiyorum deyin ne olduğunu ondan öğrenin burada yazilan tahmin ile deil .
Teb yatirimi arayin ne olduğunu şirketin
Mevcut durumda neye göre islem yaptığıni öğrenin .gerçi kap haberi var açık net adam 20 gün çağrı yapıp borsadan cıkacam diyor .
Anlam veremedigim hala neden kendi kendinizi kandırmaya calissiyorsunuz
İlginç gerçekten
Hissede ,zaten bu durumu fiyatliyor
Burada olabilecek sürprizler
BIST hayır olmaz dermi (bana yazdıkları cevaba göre zor SPK onay verdi SPK bakıyor bu işlere gibi yazdı )
Yada patron ani bir değişiklikle 2/27/2 yi uygulamak istermi onu isterse zaten hisse fiyatı 25 TL olur şu an kesinlikle öyle bir durum yok
2/27/2 yi uygulamadan borsadan çıkma hakkı var
Şunu anlayın artık 2/27/1 ile yüzde 95 oran ile yatırımcıyi ortaklıktan çıkarma hakkı olmadan şirketin borsadan kottan çıkma imkanı hakkı var imiş şirket bu hakkını kullanıyor
Ancak sirkket 98 paya sahip olduğunda ortakları çıkararak borsadan çıkma hakkı oluyor ister çıkarır ister çıkarmaz oda kendi elinde .
Sayın cin Ali teb yatirimi arayip süreci anlamanızı tavsiye ediyorum
Yada şirketi arayıp öner beyle gorusün telefonu 0216 440 5050
Korkmanıza gerek yok bu sizin en doğal hakkınız ben 15 kez görüştüm Dilek hanımla
PRA-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri