Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Ülkenin en gözde alışveriş cafe sosyal ortam caddelerinden birisi..
Müthiş bir garabet örneği..
Bir ülkede sanatı mimariyi öldürürsen bu sonuç çıkar..
Bir diğer garabet örneği de çamlıca camisi.
Israrla bir osmanlı stili kopyacılık..
Kendi mimarini oluştur modern tarzda ne var yani..
Babam şöyle anlatmıştı; Prost 1936’da gemiyle geliyor İstanbul’a. Marmara’ya girerken güverteye çıkıp İstanbul’a bakıyor. Camilerin kubbelerini, minarelerini görüyor. Ve o anda veriyor kararını: “Hiçbir bina, İstanbul’daki camilerin kubbelerinin üzerine çıkmayacak.”Zaten gelir gelmez de nazım planına koydukları en önemli maddelerden biri bu; “Binalar en fazla dört katlı olacak.”
http://www.milliyet.com.tr/-gezi-par...gazin-1735015/
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kesinlikle katılıyorum, görünce üzüldüm. Anadolu yakasının silüetini değiştiriyorsun, ne var yani gelecekte cumhuriyet dönemi mimarisi diye örnek gösterilebilecek bir mimari anlayışla yapılmış olsaydı?
Entelektüel birikimi olmayan, sanattan anlamayan, vizyonsuz yöneticilerle ancak toki mantığıyla iş yaparsın.
Isim gida ambalaji..
beyoglunda baya müşterim var..
5 sene once yillik en az 30-40 bin tl lik urun alan tek firma su an yillik 3 bin tl ye dustu..
Adamin dediği su; eskiden binama paha biçilmezken bugun elin araplari her hafta gelip 1.5-2 milyon tl teklif ediyor..
Dedigi su ki eger bir yeri ele geçirmek istiyorsan once orayi bitirip değerini düşüreceksin..
Olanlari gördükçe hak vermemek imkansiz..
Kesinlikle haklı tesbit...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle bir durum da var malesef..
Müteahhit satış bedelini 250.000TL gösterip, 500.000TL'ye sattığı evden 250.000TL kar yapacak, hiç bir vergi ödemeyecek, ben de buna ortak olacağım ha? Yuh!
Biz maaş alıp vergi ödüyorsak, sen de bir zahmet biraz vergi öde. Kul hakkına giriyorlar, ama suçlu yine devlet. Herkesin bir vebali var.
Türkiye'nin kayıtdışı ekonomisi, kağıt üzerinde ekonomiden belki 2 kat büyüktür.
Sonuç olarak, bu müteahhitlerden ev almayın kardeşlerim. Yalan beyanda bulunmak suçtur, haramdır. Malesef, normalleşmiş durumda. Zaten müteahhitlere şüpheyle bakıyordum, şimdi iyice soğudum bu inşaat sektöründen.
Yer İmleri