Artan

286,25 9.99 17:33
36,84 9.97 17:16
21,06 9.97 17:31
23,86 9.95 17:28
11,49 9.95 17:32
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 17:32
42,32 -10 17:30
127,80 -10 17:33
24,30 -10 17:33
193,70 -9.99 17:31
Azalan Hisseler

İşlem

19.893.005.348,40 17:33
14.214.172.261,50 17:33
8.688.197.491,44 17:33
8.009.328.786,75 17:33
7.416.318.449,38 17:33
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3586 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif (GSRAY), sermaye tavanı artırımına gitme kararı alındığını duyurdu. Kararla ilgili Galatasaray tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, kayıtlı sermaye tavanına ulaşılmış olması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) ilgili maddekeri uyarınca, yeni sermaye tavanının çıkarılmış sermayenin 5 katı olan 2.700.000.000 TL olarak belirlenebilmesi için SPK ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına karar verildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, sermaye tavanı artırımı kararının yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacağı kaydedildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sed_dülbahir Yazıyı Oku
    Hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif (GSRAY), sermaye tavanı artırımına gitme kararı alındığını duyurdu. Kararla ilgili Galatasaray tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, kayıtlı sermaye tavanına ulaşılmış olması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) ilgili maddekeri uyarınca, yeni sermaye tavanının çıkarılmış sermayenin 5 katı olan 2.700.000.000 TL olarak belirlenebilmesi için SPK ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına karar verildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, sermaye tavanı artırımı kararının yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacağı kaydedildi.
    Teknik düşüşü desteklemiyo günü en yükseğinden kapadı anlık düşüşler olabilir. Panik olmayın yapılan açıklama rutin bi işlem bu habere bakıp sabah açılışı beklemeden işlem yapmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Teknik düşüşü desteklemiyo günü en yükseğinden kapadı anlık düşüşler olabilir. Panik olmayın yapılan açıklama rutin bi işlem bu habere bakıp sabah açılışı beklemeden işlem yapmayın

Baktınki hisse o gün düşmedi.Sonra düşebilir deyipte hissenin en yükseğinden kapandığı günün akşamında yazdın.Hemde sermaye tavanı arttırım haberine rağmen.

Hisse ertesi gün en düşüğünden kapattı sayılır 1.71.

4.  Alıntı Originally Posted by Dexter7995 Yazıyı Oku
    Bak bunuda düşebilir deyipte hissenin en yükseğinden kapandığı günün akşamında yazdın.Hemde sermaye tavanı arttırım haberine rağmen.
    Anlık düşüşler olabilir panik yapmayın sabah açılışı bekleyin demişim bunda ne var anlamadım bak salı gün fener anlık düşüşle -5 açtı sonra -1.5 gibi kapadı bugün +10 kastım böyle bir düşüşte panik olmayındı ama öyle gaplı eksi açmadı ve işlem için sabah açılışı beklemenin nesi kötü yazdıklarımı çarpıtıp algı yaratma sonraki mesajımı iyi oku

5.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Anlık düşüşler olabilir panik yapmayın sabah açılışı bekleyin demişim bunda ne var anlamadım bak salı gün fener anlık düşüşle -5 açtı sonra -1.5 gibi kapadı bugün +10 kastım böyle bir düşüşte panik olmayındı ama öyle gaplı eksi açmadı ve işlem için sabah açılışı beklemenin nesi kötü yazdıklarımı çarpıtıp algı yaratma sonraki mesajımı iyi oku

Yahu derdim algı falan değil.Kabul et gsrayda sende yanıldın.Senin gibi.çok teknikçi yedi bi hisse.

Hiç bir teknikçi çözemedi bu hisseyi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dexter7995 Yazıyı Oku
    Yahu derdim algı falan değil.Kabul et gsrayda sende yanıldın.Senin gibi.çok teknikçi yedi bi hisse.

Hiç bir teknikçi çözemedi bu hisseyi.
    Arkadaşım yanıldım dememde bir problem yok da sıkıntı ne anlamadım. panikle satmayın dememmi yanılgı varsın senin gönlün olsun. Çok yanılmışım.!

7.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    ...
    bt1975'in tahminleri üç aşağı beş yukarı tutar. Al sat yaptığı yerleri de yazıyor Allah'ı var! Yani algıya mahal vermiyor! Hatta "ulan bu adam bu al sat efektif noktaları nasıl denk getiriyor? Yoksa spek bu ya la?" diye şaşırıp çay kahve eşliğinde içimden geçirmişimdir...

Hasılı, bir algı içerisinde olduğunu da düşünmüyorum. Sizleri bilmem ama genel manada teknik verileri yol belirleme açısından faydalı oluyor bana. Zaten dediği gibi her dediği tutsa sana bana laf yetiştirmek yerine hisselerde şov yapardı.

Ayrıca 1.61'i defalarca kez vurguladı geçmesi lazım diye. Kaç kere oraya vurup geldik. Ben de onun dediklerine göre kendime bir strateji belirlemiştim. Son 1,61 hareketini delip geçer sonra 1,9 yaklaşır orada da kalıcı olursa ilk etap 2,30'larda dinlenme diye hesaplamıştım. Tam 1,60 civarı mallanmaya niyetlenmiştim. Hesapta olmayan bir mevzum çıktı. Ekrandan uzaklaştım. Alamadım kağıdı. Sonrasında da zaten malum 1,70'lerde gezmeler başladı; 1,90 teğetinden sonra... Alsaydım tatlı bir kar yapacaktım. Kısmet, yapamadık. Düşmesini bekliyorum... Ha bu stratejiyi yapmamda bt1975'in verdiği bilgilerin payı var; sağolsun üşenmeden aktarıyor bize... Senin de haklı olduğun bir konu var, teknik bu kağıtlarda bir yere kadar. O yer de hareket başlayana kadar. Sonrası tamamen speğin insafı indikatörü...

Demem o ki birbirimizi suçlamak veya gömmek gibi rövanşist yaklaşımlardan ziyade speği nasıl indikatörleriz ona bakalım... Neticede hepimiz aynı gemideyiz...
    Yazdıklarım sohbet muhabbettir. Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kahve muhabbeti, çay muhabbeti biraz da mahallede eve giderken rastlaştığın köşe başı dost muhabbetidir...
    Selamlarımla...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •