Şampiyonlar Ligi / Club Brugge 0 Galatasaray 0 MS
Şampiyonlar Ligi / Club Brugge 0 Galatasaray 0 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ons -1.01%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Doğru mu bunlar?
Suudi Arabistan uçakları Elbu Kemal başta olmak üzere Fırat havzasındaki İran hedeflerine bombardıman düzenliyor. Suriye hava savunması karşılık veriyor. Kuveyt ordusunda kırmızı alarm ilan edildi. İran ordusu, Kirmanşah'taki Hatem'ül Enbiya balistik füze üssünde kırmızı alarm verdi. Husi insansız hava araçları Suudi Arabistan'daki Yanbu petrol tesisleri ve Kızıldeniz kıyısındaki su arıtma tesislerine saldırıyor...
Suriyedeki bazi Iran hedefi desek, hiç gerek yok, aradaki Ürdünü ne yaptilar?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Dolar ile İsviçre frangı arasındaki fark 10 puan idi,şimdi yine eskisi gibi eşitlendi,isviçre frangı altın değer kazanırken gidiyor genellikle![]()
Son dakika… Bankalar Birliği’nden yerli derecelendirme kuruluşu açıklaması
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, bir TV programında yaptığı açıklamada bankacılık sektöründe son yapılan düzenlemeleri değerlendirdi. Yerli ve milli kredi derecelendirme kuruluşu konusuna da değinen Aydın, "JCR Eurasia ile görüşmeler sürüyor ancak nihayete ulaşmazsa bu reyting işini de mutlaka yapacağız. Yerli derecelendirme kuruluşu Hazine'yi ve bankaları değerlendirmeyecek. Türkiye'de borçlanmak isteyen büyük ölçekli şirketleri ölçüp değerlendireceğiz. " dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...inden-5340980/
Bunlar kafayı sıyırmış![]()
Yer İmleri