Sayfa 307/639 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Ben yoruldum akpaz..gelme üstüme...

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ben yoruldum akpaz..gelme üstüme...
    Paraya acil ihtiyacın yoksa bir buçuk ay sabret bence. Akşam seans kapanışında fiyat ve hacim takibi yap bir de haber gelmiş mı kap takibi yap. Bu sayfaya seans bitiminde bak yeter. Ben öyle yapmaya gayret edeceğim resmen bağımlı oldum telefonu elime alınca mutlaka buraya bakıyorum artık baydı sabır taşı olsa çatlardı...

Kendime bir süre verdim genel kurul kararları + ikinci çeyrek bilanço gelene kadar sabredeceğim hala 3 ay geçmiş olmasına rağmen atraksiyon olmazsa cidden ayrılmayı düşünüyorum ama 3 aya kadar da bir ilgi olacağını spegin de artık bu fiyatlarda tutamayacağını tahmin ediyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3. Arkadaslar kağıdı istedikleri gibi toparlayamadilar...biz dirençli cikinca başka oyuna yöneldiler ..bundan bir cacık olmaz modeli ama beklenti varken yemezler boşa debeleniyorsun spek efendi..burayi okuduğunu biliyoruz ama para ve zaman kaybın...böyle büyük bir firmanın hele hele 200 milyon alacağı olan bir firmanın acemice hata yaptigini düşünmek kendi zekamiza hakaret..bilancoda beklentiyi boşa alıp genel kurula çok ustaca attılar topu ..sektirecek yer kalmayınca taca vurdular ..yok ilan tarihini geçirdik..zaman kazanıyorlar bir beklentileri var ki zamana oynuyorlar..ertem hoca söylemisti ve haklı çıktı surda maksimum bir ay var ...bekledikleri gerçek olursa burası şenlik alanı olur..halay basi da muğlali..ama hala spek sen isin demeden de yapamıyorum

4. Ama 8. Madde miğde bulandırıyor haberiniz olsun..umarim kılıfını hazirlamislardir

5. nasıl durum...

6. var mı? bir şey...

7. 104-0,36
    kalan satış 11094

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    104-0,36
    kalan satış 11094

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    alsın o spek ile patron elindeki bütün kağıtşarı rulo haline getirsin...

Sayfa 307/639 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •