Sayfa 82/775 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 649 - 656 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin -148, ortalama tahmin ise -118 puan oldu.
    Foreks'in 43 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +610 puan olurken, en düşük beklenti -858 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 43 analistin 20'si pozitif, 23'ü negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : -148
    Ortalama : -118
    Maksimum : +610
    Minimum : -858
    Katılımcı: 43[(+)20(-)23]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(10/10/2019 - 09:24:04)

2.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin -148, ortalama tahmin ise -118 puan oldu.
    Foreks'in 43 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +610 puan olurken, en düşük beklenti -858 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 43 analistin 20'si pozitif, 23'ü negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : -148
    Ortalama : -118
    Maksimum : +610
    Minimum : -858
    Katılımcı: 43[(+)20(-)23]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(10/10/2019 - 09:24:04)
    dostum bu günlük anketi nereden görebiliriz acaba ?? çok merak ettim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bu arada netaşı da yakından takip ediyorum...özelikle zte ile 5G konusundaki işbirliği , bu işbirliği ile türkiyede yerli malı olarak üreteceği ürünlerin satışı çok güzel beklentilerdir...hele ki son istanbul depreminden sonra gsm operatörlerin 5G ye geçerek iletişim kapasitelerini %50 artıracak olmaları ve bu pastadan netaşın ciddi pay alacak olması çok önemli ve de güzel beklentilerdir...ama bu beklentilerin bilançolara yansıması ne zaman olacak ?? tek bilinmeyen bu konudur...eğer erken yasıyacak olursa netaş güzel bir kar elde eder...bu beklenti onu güçlü tutacak görünüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. dediğim gibi beklentileri çok güzeldir..tek sıkıntı bilançolara yansımasının ne zaman olacağının bilinmemesidir...ama gsm operatörlerinin 5G ye geçmek için acele davranacaklarını tahmin ediyorum...son istanbul depreminde çok tepki aldılar...bu tepkiyi azaltmak için en kısa sürede bu ayıplarını kapatmaya çalışacaklardır..buda 5g ile ilgili haberlerin yakın zamanda düşmeye başlayabileceğini işaret ediyor...netaşa yakın zamanda bu tür haberlerin gelme ihtimali var...

5. maliyeti yukarıda olanların bu gelen haberler ile birlikte maliyet düşürme girişimlerini olumlu görürüm..

Alıntı Originally Posted by Doctorre Yazıyı Oku
    Siz netaş uretim mi yapıyor saniyorsunuz. Ne üretiyor.
    Eğer bomba netaşa düşseydi. Bence olumlu olabilirdi. Mesela yönetim kademesine. Bu sayede ZARAR dan kurtulurduk. Zaten netaş is yapmazsa zarar azalır. İş yaptıkça zarari artiyor.
    ZTE ile ortak uretım yapacaklar haberine istinaden söyledım. (üretim yapılacak )...Satıkça zarar ettiginide yazmıstım bilanco kotu biliyorum .Sizin kadar bende bunalmıs durumdayım başbelasından ne kadar polyanalık yapsak olumlu olsak ele veriyor. Tahta güzeldi yükselme potansıyelı vardı Trump yaktı bizi. Spekte can atıyordu dusurmek ıcın. Netaştan yemlenen cok ınsan var boyle dusukten al yuksekten sat...18-19 larda netas satanlar nasıl verdık hısselerı dıye yazanlar cok vardı

7. bu gün biraz kabaca bir araştırma yaptım...zte firması netaşın %48 ini 101,3 milyon dolara satın almış...yani şu anki tl bazında 19 tl...zte netaşı alırken netaşı afrika ve ortadoğunun bakım ve servis merkezi yapmayı amaçlamış...ayrıca zte ürünlerinin de artık türkiyede üretilip yurtiçi ve yurtdışına satacak olması uzun vadede netaşı çok olumlu etkileyecektir...dediğim gibi tek sıkıntı kısa vadeli bilançolara yansımasının ne zaman olacağını bilememektir...

ama borsada her zaman gelecek satın alınır...netaş geçmişte 25-30 tl lerden aşağı düşmüştür..yerli üretim ile bence ciro ve karlarda ileride ciddi ataklar yapacaktır..

neyse arkadaşlar ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum..

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dediğim gibi beklentileri çok güzeldir..tek sıkıntı bilançolara yansımasının ne zaman olacağının bilinmemesidir...ama gsm operatörlerinin 5G ye geçmek için acele davranacaklarını tahmin ediyorum...son istanbul depreminde çok tepki aldılar...bu tepkiyi azaltmak için en kısa sürede bu ayıplarını kapatmaya çalışacaklardır..buda 5g ile ilgili haberlerin yakın zamanda düşmeye başlayabileceğini işaret ediyor...netaşa yakın zamanda bu tür haberlerin gelme ihtimali var...
    netasın zaten uretmıs oldugu bır urun var adı ulak....ama gsm operatorlerın ıhtıyaclarına cevap vermedıgınden para harcamak ıstenmıyor o yuzden kıyıya koseye kasabaya göstermelık nufusu az olan yerlere kanaatımce bu yuzden kurulmakta...ZTE kendı urunu satmasıda zor huawei gibi iyisinin iyisi var

Sayfa 82/775 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •