Orhanli tesisleri dediğiniz probilin binasıydı. Gözünüz de fazla büyütmeyin.
Orhanlı, İrfan Cd. No:28, 34956 Tuzla/İstanbul
Google maps bu adresi girin. Gorselleri var. Eskiden maps te probil diye geciyordu. Simdi Netaş fabrikasi diyor.
Orhanli tesisleri dediğiniz probilin binasıydı. Gözünüz de fazla büyütmeyin.
Orhanlı, İrfan Cd. No:28, 34956 Tuzla/İstanbul
Google maps bu adresi girin. Gorselleri var. Eskiden maps te probil diye geciyordu. Simdi Netaş fabrikasi diyor.
Son düzenleme : Doctorre; 10-10-2019 saat: 13:43.
ama orda üretim yapılıyormuş..bence binanın dışına değil içine bakmak lazım...ben uzun vade beklentisini beğeniyorum..ama kısada bir şey diyemem..kısada daha çok beğendiklerim var....
yalnız geçmişte 25-30 tl fiyatlarını görmesi var..ayrıca hisse başına 19 tl den de zte firmasına hisse satışı var...bilanço olarak biraz toparlanırsa gerisi gelebilir...uzun vade tekniği ve endeksi de gözeterek alışlar yapılabilir diye düşünüyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
6 ay içinde gsm operatörleri kapasitelerini %48 artıracaklar...buda üçüncü çeyrekten sonraki çeyreklerde karlarda canlanmaya neden olacak görünüyor...ilk etapta bu olumlu haberlerin daha uzun vadede gerçekleşeceğini sanıyordum...ama 6 ay bana göre makul bir süredir...hatta kısa vadede denilebilir...
yatırımcı ilişkileri ile bu konuları derinlemesine konuşmak lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri