Günaydın iyi haftalar.
Günaydın iyi haftalar.
*tüik: Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi eylül'de aylık %1,59 (önceki -%0,70)
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ağustos'ta yıllık -%3,6
*tüik: Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi eylül'de yıllık %17,27 (önceki %19,69)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ağustos'ta aylık -%2,8
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL 5.9142
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Bahçeli işbaşı yaptı
![]()
Yer İmleri