Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Türkiye henüz nereden ve nasıl yapıldığı bilinmeyen büyük bir siber saldırının kurbanı oldu. Saat 14.30'da başlayıp akşam saatlerinde Garanti Bankası üzerinde yoğunlaşan siber saldırının 100 gb boyutunda olduğu belirtildi. Daha önceki saldırıların boyutunun çok daha büyük olmasına rağmen, 100 gb ile bu kadar büyük çöküş yaşanmasının nedeni olarak alt yapı yetersizliği ve operatörlerin hazırlıksız yakalanması gösterildi.
    İnternet sitelerine barınma hizmeti veren neredeyse bütün datacenterlar bu saldırıdan olumsuz etkilendi. Bu nedenle onbinlerce internet sitesi çalışmadı. Bu data merkezlerine Garanti Bankası ip adresleri üzerinden paketler gelmesi nedeniyle şirketler bankanın tüm ip adreslerini bloklayarak hizmetlerine devam edebildiler.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

96.yıl önce bugün; "Efendiler! Yarın, Cumhuriyeti ilan edeceğiz!"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    YUH adilikler tek tek çıkıyor.
    akp de var böyleleri derken her yerden çıkıyorlar abd ve israil beslemeleri.
    tarikat ve cemaat yapılarıda bence böyle
    ATATÜRK'ün adı kaldı ortada galiba.
    Dün normal olan bir adam bugün anormal davranışlar gösteriyor..
    Zombilerin yakaladıkları Türk yurttaşları ısırıp Açılımcı yaptıkları bir korku filminde mi yaşıyoruz bilemiyoruz.!..

AB/Tusk: AB, Brexit'in 31 Ocak'a kadar uzatılması konusunda anlaştı

AB Diplomatı: İngiltere'nin onaylamasından sonra AB 24 saat içinde Brexit ertelemesinin onay prosedürüne başlayacak

Garanti bbva: Yurt içi erişim aksaklığı büyük ölçüde gedirilmiş olmakla birlikte zaman zaman farklı yurt dışı bölgelerden gelen erişimlere karşılık vermekte sorun yaşamaya devam etmekteyiz

garanti bbva: Müşteri bilgileri gizliliği ve finansal güvenlik açısından bir risk yoktur, olası erişim sorunlarında şube, müşteri iletişim merkezi ve atm'lerden hizmet alınabilir

SN. YÖNETİCİ

29 ekim hepimizin tüm ülkenin bayramı..

neden BAYRAMINIZ ifadesi kullanılıyor
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Cafe Trend&amp;Trade - II

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    SN. YÖNETİCİ

29 ekim hepimizin tüm ülkenin bayramı..

neden BAYRAMINIZ ifadesi kullanılıyor
    Farklı bir düşünceyle paylaşilmadigindan emin olabilirsiniz ama yine de Sn. Objektif’e durumu ilettim

Hepimizin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun.

ATA1.png

Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •