Sayfa 748/997 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Enflasyon tahmini, tam da büyüklere masallara cinsinden MB Başkanının.

%70 olasılıkla demiş.

Bana göre Bakiye %30'un gerçekleşme olasılığı ise % 100.

İstatistik böyle bir bilim dalı işte...

uysal: Geldiğimiz noktada, gevşeme yönündeki alanın önemli bir bölümünü kullandığımızı, bununla birlikte atılabilecek ilave adımların zamanlaması ve boyutunu veri akışına ve enflasyon görünümündeki gelişmelere göre şekillendireceğimizi vurgulamak isterim

*uysal: Enflasyonu en kısa sürede kalıcı olarak tek haneye, ardından da yüzde 5 olan nihai hedefimize düşürmeye odaklanmış durumdayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. benim uysal a bir önerim var, kalıcı olarak enflasyonu indirecek.Bütün ülke açlık grevi ve ölüm orucu filan yaparsa pazarda talep 0lanacağı için enflasyon diye bir şeyde kalmaz.Bir düşünsün devletimiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    benim uysal a bir önerim var, kalıcı olarak enflasyonu indirecek.Bütün ülke açlık grevi ve ölüm orucu filan yaparsa pazarda talep 0lanacağı için enflasyon diye bir şeyde kalmaz.Bir düşünsün devletimiz.
    Milletin önemli bir kısmı (en azından resmi olarak belirlenen açlık sınırı altında geliri olan önemli bir kesim) zaten belirlenmemiş bir oruç tutmakta tüm yıl boyunca.

Ben öyle biliyorum.

Ha. Ölüm orucu seviyesinde olmayabilir.

Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim

Uysal: Ana politika olarak rezerv artırma stratejimizde herhangi bir değişiklik yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Enflasyon tahmini, tam da büyüklere masallara cinsinden MB Başkanının.

%70 olasılıkla demiş.

Bana göre Bakiye %30'un gerçekleşme olasılığı ise % 100.

İstatistik böyle bir bilim dalı işte...
    Saçmalamış. Yüzde 95'in altı istatistik olarak anlamlı sayılmaz. (not significant)!

Tablolarda yüzde 90 alfa değerleri hesaplanır ama tahminlerde kimse sallamaz, güvenmez.

Yüzde 90 altı tam çöptür.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Uysal: Kamu bankalarının son dönemde döviz piyasasında aktif olduğu gözüküyor

*UYSAL: DEĞERLEME HESABI KONUSUNDA BİR ÇALIŞMA OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Tarihin en büyük 3 kur saldırısına maruz kalmamıza rağmen emin adımlarla hedefimize ulaşmaya devam ediyoruz

Sayfa 748/997 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •