Enflasyon tahmini, tam da büyüklere masallara cinsinden MB Başkanının.
%70 olasılıkla demiş.
Bana göre Bakiye %30'un gerçekleşme olasılığı ise % 100.
İstatistik böyle bir bilim dalı işte...![]()
Enflasyon tahmini, tam da büyüklere masallara cinsinden MB Başkanının.
%70 olasılıkla demiş.
Bana göre Bakiye %30'un gerçekleşme olasılığı ise % 100.
İstatistik böyle bir bilim dalı işte...![]()
uysal: Geldiğimiz noktada, gevşeme yönündeki alanın önemli bir bölümünü kullandığımızı, bununla birlikte atılabilecek ilave adımların zamanlaması ve boyutunu veri akışına ve enflasyon görünümündeki gelişmelere göre şekillendireceğimizi vurgulamak isterim
*uysal: Enflasyonu en kısa sürede kalıcı olarak tek haneye, ardından da yüzde 5 olan nihai hedefimize düşürmeye odaklanmış durumdayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
benim uysal a bir önerim var, kalıcı olarak enflasyonu indirecek.Bütün ülke açlık grevi ve ölüm orucu filan yaparsa pazarda talep 0lanacağı için enflasyon diye bir şeyde kalmaz.Bir düşünsün devletimiz.
Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artırma stratejimizde herhangi bir değişiklik yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Uysal: Kamu bankalarının son dönemde döviz piyasasında aktif olduğu gözüküyor
*UYSAL: DEĞERLEME HESABI KONUSUNDA BİR ÇALIŞMA OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Tarihin en büyük 3 kur saldırısına maruz kalmamıza rağmen emin adımlarla hedefimize ulaşmaya devam ediyoruz
Yer İmleri