Dünkü kapanışın altında kapatır mendebur spek.Tamam oğlum ağada sensin paşada sensin bir baba evlatlarını bu kadar cezalandirirmi bari 1.30 düşte bende hazır tarla satilmisken sayın Entrika nin 500 k sini geciyim🤣
Dünkü kapanışın altında kapatır mendebur spek.Tamam oğlum ağada sensin paşada sensin bir baba evlatlarını bu kadar cezalandirirmi bari 1.30 düşte bende hazır tarla satilmisken sayın Entrika nin 500 k sini geciyim🤣
500 k ne demek acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençler 500 K demek aslında 500.000 adetin kısaltmasıdır. Şimdi bende o kadar yok ama hedef bir gün o![]()
![]()
Valla güldürdünüz beni haa...
Çok yaşayın emi
Gençler dediğinize göre sana abi diyebiliriz teşekkürler gerçekten iyi oldu sizde beni güldürdünüz söyliyimmi şimdi. Bak abicim 8 aydır bu kağıt 1.50-1.60 arasında şimdi hüüüüüppedenek hupppp diye pat pat diye 10-20-30 neyse gidecek inanalım bari. sağlıklı ol abicim sende çok ama çok yaşa.
ytd.ytd.
Texas, senin takip ettiğin diğer forumda Tire hakkında İzmir maliyesinin inceleme yaptığını bir kişi yazmış...Ne dersin acaba?
https://tr.investing.com/equities/mo...san-commentary
Valla ben de çok defa uyardım sayın yöneticileri burada diğer arkadaşlarda uyardı...Şahit yazarlarsa gider ifade veririz...
Kim kimin hakkını yerse Allah onu taş eder...
Yer İmleri