Originally Posted by Webster Soyle cevap vereyim Uyaniklar zamaninda sifir stopajla 25 ten bagladi Bazilari da nzor aldi mesela kim Ilk grup zaten cikamaz yillari daha dolmadi... Ikinci grup ise bozup cikmak istemiyor cunku ciksa girecegi birsey goremiyor Ah Nkolay alanlar yokmu benim gibi. Herşeyi onlar mahfediyor zaten. Gerçi ilk partisi Mayıs 2020'de doluyor,şimdiden düşünüyoruz ne olacak diye.
Originally Posted by Webster Evet benim Bankaci benim Yeter ya Itiraf edin artik Karamurat kim admustafa
Originally Posted by myfinans admustafa Zaten cevap verip bankaci degilim demedi Demekki bankaci🤔🤔🤔🤔
Originally Posted by Webster Yok ozeli beni ilgilendirmez Sadece sunu sormak istiyordum Bankacimisiniz???😁😁😁 Bileşik faiz sorusuna döndü sanki bu
Originally Posted by myfinans Ah Nkolay alanlar yokmu benim gibi. Herşeyi onlar mahfediyor zaten. Gerçi ilk partisi Mayıs 2020'de doluyor,şimdiden düşünüyoruz ne olacak diye. Ustadim bozun cikin daha karli olursunuz Mayistan sonra para yedirmezler adama 😃😃😃
Originally Posted by admustafa Bileşik faiz sorusuna döndü sanki bu Bak goruyormusun myfinans ustad Net cvp vermiyor Bankaci dememizemi bozuluyor acaba Banka muduru felansa Kucuk goruyor olabilir bankaci kelimesini
Originally Posted by Webster Bak goruyormusun myfinans ustad Net cvp vermiyor Bankaci dememizemi bozuluyor acaba Banka muduru felansa Kucuk goruyor olabilir bankaci kelimesini VP demiştim daha önce V gidecek yakında
Originally Posted by Webster Bak goruyormusun myfinans ustad Net cvp vermiyor Bankaci dememizemi bozuluyor acaba Banka muduru felansa Kucuk goruyor olabilir bankaci kelimesini Bankasını söylediydi de o bankaya da mevduat konmuyor ki, şöyle torpilli bir faiz de istenemiyor o yüzden.
Forum Rules
Yer İmleri