Sayfa 118/193 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon
Arama sonucu : 1539 madde; 937 - 944 arası.

Konu: AVGYO - Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Zaten yarın bayağı bir oynuyacak mynette gruplar 1.sırada taşımaya başlamışlar investte reklamcılar avgyo yu söylüyor bakalım sabah ola hayrola bu giderse digerleride kipirdar

SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Ben bilanço ile ilgili hareketlenme olacağını düşünmüyorum. Ne haberleri iç etti bu kağıt. Maksimum yüzde 4-5 yapar. O kadar.

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    :) net bilemeyiz üstad, fakat yabanci takasi batum odakli olsa gerek 6m. civari ve metro da 8.5m. var yani 14.5lot bariz vardir lakin bana göre ky. gorunumlu ve yancı ecük cücük araci kurum hesaplarında toplamda %51 den az oldugunu sanmam...ki bu %51 patronda demek aslında cok kötü cunku %49 ky.de olan patron kaadi kesinlikle gitmez :) bu nedenle ben %30/40 civari ky.de ise eger 2tl ye anca deger, %20/30 ky.de ise eger 2/3 arasi deger diye varsayiyorum...

sonuc olarak 80krs/1.55 arasi maliyetli ky. orani bana göre 10m lotu gecmez; 2 yil once de zirveden 1.5a degene dek 10m. lotluk ky. hapsolduysa bile toplamda gunluk girip cikan ky. lotu haric takasta taşınan 20m. lot ky. varsa öpün basiniza koyun derim...bu da %27 eder...geri bence algı icin kullanilan patronun eşi dostu ortagı oyundaşı spegi artık bilumum tayfasinin parca parca kontrolundeki lotlardir...

herseyde algi yapan patron takastami durust olacak...genel takas hangi algiyi sunuyorsa tersi gecerli...bakiniz metroda patronun takas payi zirve; satis icin ne yapacagini sasiriyor; bizdede patron payi yok gibi biktirmak icin etmedigi eziyet kalmadi; şu karlarla 2tlden alici bulcagini bilen patron neden tahtayi ucuzdan ezer ;)

galibin şelalesinde hapsolan kadar kol kesen ky.de çok oluyor...bu hesabimi fazla iyimser bulanlar galibin ve yancilarinin robotlarinin lot paslasmasi olmadiginda 30/40dk tek lot islem gecmedigi gunleri hatirlasin...

galibin kagidina iki tür yatirimci girer; hacim arttiginda günlükçü ky. 3/5 bisey tirtiklarmiyim diye; ve digeri ucuzdan toplayip makul hedefe kadar alip bekleyen ky.

simdi sorarim size galip avgyo da zirveye ciktigin da 6/8tl lerde dans ederken uzuncu ky. tahtaya girermi girmismidir ? hic sanmiyorum...geri kaliyor gunluk %3/5 pesinde kosan ky. ki onlarda stoplu calisir bazen kol keser...geriye bir miktar da onun bunun agzina bakan saf hayalci ky. kaliyor 6ile 1.5 arasi bu saf ky. orani 10m. lottan dan fazlamidir ?..hic sanmiyorum...

peki dipten yani 80krsdan 1tl ye kadar alan ky. 1.55 i gormus ve aylardir surunmus tahtada hala sabirla beklermi nekadari bekler ?...cogu bikip bist dustugunde kelepir kagit cokken bikip karda iken satmistir...elbette bir kismi bekler lakin bu da cok abartili 10m. lotu gecmez...gerisi gir cık cı ky.dir...

tabi bu benim galip kagitlarindaki gozlemim izlenimim...yanlis dogru bilemem lakin galip hic bir kagidina altın varakla kaplasa %50sini satacak ky. bulamaz...bakmayin benim gibi 10/20 makul yerlerde yakasina yapisan mudavimi inatcisi vardir yoktur...
    Brüt takasa girip 3 tl den 6.30 a gittiği zamandan beri bu hissede hapsolmuş biri olarak, bu kadar zamandır sizin gibi mantıklı yorumlar yapan görmedim. Bir süredir yorumlarınızı tenhada kıyıda köşede sessizce takip ediyorum. Gerçekten tebrik ederim. 👏👏 dayanamayıp yazmak istedim.

4. bilanço

bilanço gelmiş, ancak şimdi inceleme fırsatım oldu. dikkat etmeyenler için güzel bir ayrıntı paylaşayım

Grup’un 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle finansal yatırımlara ilişkin bilgi;

1.3 milyon tl vadesiz hesapta
    25 milyon tl borçlanma araçlarında ( hazine bonosu v.s )
    15.9 milyon tl bist hisse senedi ( grup hisseleri - metro - avtur-mepet gibi dağılımı bilemiyoruz )

toplam 42 milyon tl nakit değer var. :) . şuan piyasa değerimiz 84 milyon tl. 9 aylık kar 22.5 milyon tl.

ben 2020 de bedelsiz sermaye artışı ya da temettü bekliyorum.

16 milyonluk grup hissesi yıl sonu en az 20 milyon tl değere gelir. sadece buradan 4 milyon ilave kar gelecektir. metro hisseleri yükseldikçe bize de karlılık olarak yansıyacak. 30 eylül metro yatırım fiyatı :2,02 şuan ise 2,32 % 15 artış var. 15 milyonluk hisse metro ise 4.çeyrekte şuana kadar ilave 2.2 milyon tl daha kar oluştu. yıl sonu 3 liradan kapatırsa 7.5 milyon tl hisse değer artışından ilave karımız olacak. kira gelirlerini de düşününce yıl sonu karımız 33 milyon olur. bu hisseyi de o zaman kimse tutamaz ben de illim gibi 2020 mart veya nisan a kadar buradayım. günlük hareketlere bakmıyorum.

bekleyene bol kazanç vaad ediyor.

5. 30 eylül itibariyle ;

15.2 milyon tl lik metro yatırım holding hissesi ve 773 bin tl lik merko gıda hissesi mevcutmuş.

6. tşkler illim hakkımızdan hayırlısı bakalım ne olcak
    Son düzenleme : Leon; 06-11-2019 saat: 07:21. Sebep: noktalama
    Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....

7. Derşnlik rica etsek

8. 1,20 açtı kısmet bakalım

Sayfa 118/193 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •