Sayfa 75/101 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 593 - 600 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. YAZICI

bugunki harekete kisacilar gunlukculer yuksek maliyetliler uzulsede nizom portfoyun bakis acisiylaein olun cok iyi oldu diyrbiliriz ....

zaten sekil sabahtanda az cok belliydi ....

gelen bilancoraki tek seferlik kalemi kar zannedip hisseye giren acemi uyaniklari fena avladilar ...

birde boyle bir bilancoyla nasil tavan olmaz diyenler varki gercekten bazilaeinin borsa mantiginin lotodan farkli olmadigi anlasiliyor ....

amm daha evvelde dedigim gibi ben bilancoya vs pek fazla takilmam ...

ama meraklisi icin fiyelimki bu bilancoda gorunen afaki rakam tek seferlik bi nuanstan kaynakli ....

biraz zaman gecer biri dinlenirlende yazici yuzuluzu guldurur ...

ama hepsini tek tek yakalayalim dersek eldeki bulgurdanda oluruz...

portfoyu oranlari siz belirlemek kaydiyla muhakkak bölün .....

2. sn Aksakal TAV da niye 3 günlük izleme yaptık. mesela niye 2 veya 4 değil. 3 ün bir anlamı, önemi var sanırım...

3.  Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    sn Aksakal TAV da niye 3 günlük izleme yaptık. mesela niye 2 veya 4 değil. 3 ün bir anlamı, önemi var sanırım...
    evet daha oncede yapmistik bunu hatirlarsiniz ..

ilk gun hisse asagi basilir ama klasik hareket olmadigi dokme yaptigi ve islemlerin anormallestigi gorulur ... bu dogrultuda 2. gun bir onceki gun son hazirliklari yapilan hareket olir .... ucuncu gun ise hareketin devam edio etmeyeceginin teyidi alinir ....

tabiiki bunlar yuzde yuz mutlak dogruyu gostermez diger beklenti ve analizlerle uyusuyorsa karara ekstra olumlu katkisi olur ...

ilk gun dedigim.gun burda canli izleme yapmis ve islemlerin anormalligimden bahsetmistik .... o gun hissenin hareketten onceki son baski gunuydu ve cidfi is yaptilar ciddi sayida kisi dokuldu ... ikinci gun hareket geldi cikisa dayanamayan stres yonetemeyenlerde hareketin baslarinda dokuldu ....bugun ise hisseye gelen gunlukculere kisacilara kusura bakmayin bura sizlik jhisse degil carpilirsimiz mesaji verildi ....

birde. su var arkadaslar herkesin yontemi farklidir benim yontrmimde bu uc gun yeterlidir ...

ama bu demek degilki hareketli islemler nlnbitti ....

tam aksine 2. gunden daha da hareketli gunler gorecegiz... gah inerek gah çıkarak dokme denenecek ....

ama kendi adima gordugum yola cikma isleminin tamamlandigi ..... bu yuzdende iner cikar duser kalkar su akar yolunu bulur
    .. bizede sabir ve stres yonetimi kaldi ....

kimse burdan yuzde yuz cikacak garanti ucacak sonucu cikarmamali tabiiki .... ama benim ongorum bu yonde ..
    Son düzenleme : Aksakal; 11-05-2017 saat: 19:57.

4. sanırım o paylaşımı takip edemediğim için kaçırmışım. teşekkürler sn Aksakal.

5.  Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    sanırım o paylaşımı takip edemediğim için kaçırmışım. teşekkürler sn Aksakal.
    yazicidaydi baya oldu ona unutmus olmaniz normal ....

ama zaten boyle aciklamamistim sordugunuz iyi oldu ...

Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bakin ... bir kiai bir seyi 50 defa rica ediyorsa bu konuda daha once topikte sorun yasanmissa .... bunun olmamasi gerektigi ilk sayfadan soylenmisse ... sizde burayi iyi takip eden kiymet verilen akli basinda egitimli biriyseniz ... ve bunlari bile bile hala bunu yapiyorsaniz bu gercekten saygisizliktir ..

bir konudada yanlis anlasilmayi duzeltelim ...

kimse cevap vermesin ben veririm derken "agzinin payini ben veririm" i kastetmwdim .

yillardir forumu takip ederim beni en sinir eden sey insanlarin anlamsiz bir sekilde topik sahibinin avukatligina soyunup şovenist bir tavirla anlamsizfa topik sahininin yazdigi kisiye cevap yazmasidir ..

ve yaziktirki pek cok topik sahibide bu goygoydan rahatsiz olacagi yerde hoslanir ....

cevabi ben veririmdeki kasit buydu. .

tekrar ediyorum bunu yapan alelade topik gezginlerinden biri yapsa bu kadar sinirlwnmwtecegim. ..

ama egitimli ne yazdigini bilen topigin iyi takipçisi biri bile bunu yapiyorsa ben kime ne diyim ?

ve evet bunu bile bile yapmak cidden saygisizliktir cunku siz cahil topigi tanimayan biri degilsiniz ....

topik takibini engellemem teknik olarakta mumkun degil zaten lakin arayisiniz boyle bir topikse burasi yeri dehgil ...
    Sevgili Aksakal,
    Günaydın,
    Bir kere sizi anlıyorum...
    İnsanlara laf anlatmak gerçekten zor, yanlış anlaşılmalar da fazla üstelik...çünkü dinleme eşiğimiz düşük.
    Dün akşam da dediğim gibi takip etmeye, soru sormaya ( yazılanlarla alakalı elbette ) devam edeceğim.
    Sonuç olarak size inancım da saygım da eksiksiz devam ediyor.
    Bunu bilmeniz benim için şu anda kafidir.
    Konu biraz dağıldı malesef ama tatlıya bağlandığını düşünüyorum nihayetinde.

Teşekkürler, sevgiler.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sevgili Aksakal,
    Günaydın,
    Bir kere sizi anlıyorum...
    İnsanlara laf anlatmak gerçekten zor, yanlış anlaşılmalar da fazla üstelik...çünkü dinleme eşiğimiz düşük.
    Dün akşam da dediğim gibi takip etmeye, soru sormaya ( yazılanlarla alakalı elbette ) devam edeceğim.
    Sonuç olarak size inancım da saygım da eksiksiz devam ediyor.
    Bunu bilmeniz benim için şu anda kafidir.
    Konu biraz dağıldı malesef ama tatlıya bağlandığını düşünüyorum nihayetinde.

Teşekkürler, sevgiler.
    düne nazarlik diyelim kaldigimiz yerden devam.

guzel sozler icin tesekkur ederim .

selamlar saygilar sayin forumdasim....

8. Hocam tav da durum nasıl bugun biraz saldı..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Sayfa 75/101 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •