Originally Posted by
Aksakal
bakin ... bir kiai bir seyi 50 defa rica ediyorsa bu konuda daha once topikte sorun yasanmissa .... bunun olmamasi gerektigi ilk sayfadan soylenmisse ... sizde burayi iyi takip eden kiymet verilen akli basinda egitimli biriyseniz ... ve bunlari bile bile hala bunu yapiyorsaniz bu gercekten saygisizliktir ..
bir konudada yanlis anlasilmayi duzeltelim ...
kimse cevap vermesin ben veririm derken "agzinin payini ben veririm" i kastetmwdim .
yillardir forumu takip ederim beni en sinir eden sey insanlarin anlamsiz bir sekilde topik sahibinin avukatligina soyunup şovenist bir tavirla anlamsizfa topik sahininin yazdigi kisiye cevap yazmasidir ..
ve yaziktirki pek cok topik sahibide bu goygoydan rahatsiz olacagi yerde hoslanir ....
cevabi ben veririmdeki kasit buydu. .
tekrar ediyorum bunu yapan alelade topik gezginlerinden biri yapsa bu kadar sinirlwnmwtecegim. ..
ama egitimli ne yazdigini bilen topigin iyi takipçisi biri bile bunu yapiyorsa ben kime ne diyim ?
ve evet bunu bile bile yapmak cidden saygisizliktir cunku siz cahil topigi tanimayan biri degilsiniz ....
topik takibini engellemem teknik olarakta mumkun degil zaten lakin arayisiniz boyle bir topikse burasi yeri dehgil ...
Sevgili Aksakal,
Günaydın,
Bir kere sizi anlıyorum...
İnsanlara laf anlatmak gerçekten zor, yanlış anlaşılmalar da fazla üstelik...çünkü dinleme eşiğimiz düşük.
Dün akşam da dediğim gibi takip etmeye, soru sormaya ( yazılanlarla alakalı elbette ) devam edeceğim.
Sonuç olarak size inancım da saygım da eksiksiz devam ediyor.
Bunu bilmeniz benim için şu anda kafidir.
Konu biraz dağıldı malesef ama tatlıya bağlandığını düşünüyorum nihayetinde.
Teşekkürler, sevgiler.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Yer İmleri