su gunlerde cıdden ky anlamak zor olsa su grafıklerden para kazanan olsaydı suan Ahmet Mergen zengındı inanılmaz herkes grafık atıyor bu kagıt neden 19 tl gordu grafıkle 1 kısı anlatabılırmı anlatamaz bosa seyler sunlara bakıp kendinizi kandırmayın gerek yok...Yt değildir...
Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Dipte oluşan macd cross'a göre alış yapıp yukarıda oluşan macd cross'a göre de alış yapan biri güzel para kazandı.
Sadece çok komplike bakmamak gerek. Sağlam görünen indikatorlere uyarak alım satım yaparak kazanç elde edilir.
xu100 aylıkta ta macd cross var yıllar sonra ilk kez oluştu 98.000 civarlarında ve ben gidecek yolunun hala olduğunu düşünüyorum (en az bir sene yükseliş trendi olacak mavi kırmızıyı aşağı kesmediği sürece) bakalım olacak mı
Keza Dolar/Tl'de de aşağı yönlü bir cross var. (Hızlı yükselişler aylarca olmayacak diyor )
Birilerinin kafasından uydurması ile ortaya çıkmıyor bu indikatorler. Ortalama ağırlık üssel ortalama ağırlıkların matematik ile hesaplanıp grafiklere dökülmesi sonucu ortaya çıkıyor. Elle yapmaya kalksanız saatlerinizi alacak şeyler bunlar.
Serdar beyin paylaştığı grafikte 17.11 olan hissede yazmış günlük indikatorler şişmiş durumda. Bakın şuan ki fiyatına 16.39 bir doğru daha ! Yine bu demek değil ki yarın tavan yapamaz, yapar. Çünkü parayı elinde tutan konuşur. Adı üstünde indikatör bunlar
Bu da iscepte gözüken günlük takas.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
25.11.2019 Gün sonu pastası
Phlipp ile merill bütün gün tahtada al gülüm ver gülüm yapmış tahtanın içine etmişler
1 günde 3.4 milyona yakın lot çevirmişler ...
İş yatırım ve vakıfın'da satış maliyetleri göz dolduruyor..
Sol tarafın tümünün ky olduğunu düşünsek bile toplamda yaklaşık 133.000 lot gitmiş bu adamlar bunu istedikleri zaman dakikalarda topluyor.
Serdar bey
açıklamalarınız için teşekkür ederim.
Yer İmleri