Doğrudur SN Gundwane....
O sırada çok miktarda trade ettiğim olmuştur...
O esnada haftalık trade lerime gelmiş ve VAKBN beni üzmüş olabilir..
Ama zarar ettiğimi bilmiyorum... VAKBN bana her zaman kazandırdı.. Aldığım gün, haftalar hatta aylarda zarar da ettirdi.. Ama sonuçta saçma sapan USD a yatırım yapanlar kadar zarar etmedim..
Açığımı yakarlaranız, bir daha buraya da yazmam dedim.. Sözümü de tutacağım...
Maalesef biz buyuz.. Her zaman, her seferinde kendimce doğruları söylemeye çalıştım. VAKBN bu iner de çıkar da.. İnerken zarar etmişsindir, çıkarken kar..
Keza USD...
Zarar da olur, karda...
Genelde mantık ne ucuz ise onu al , bekle dedim..
Ama artık, çok yoruldum. TROL lerden, sataşmalardan, küfürlerden, kendimi ispat etmekten..
Videolarım var , pes vallahi pes. TouTube da.. USD almayın, banka alın diye. AMa 1 yıllık VAKBN forumunda biryerlerden bişey bulup o sırada muhtemelen -%5 gitmiştir o psikoloji ile yazdığım bir yazıyı buradan paylaşmışsınız..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beni yakaladınız Sn.GundWane...
SN.DreamWorld siz süper bir adamsınız. Muhteşem teknik bilginiz ile mükemmel yerlere gelecek insansınız...
Sn.Bora Yaşar siz muhteşem kibar, harikulade, küçükleri seven, büyüklere saygı duyan, her fikre açık ve objektif bir insansınız...
Sn.Ayhan 53 beni o sayfada yazmamaya yemin ettirip bu sayfada USD düşecek diye yazmama sebep olmuştunuz.. Kusura bakmayın. Siz de muhteşem bir insanmışsınız. Tartışma adabını bilen, siyaseti bilen, finansal bilginize saygı duyuyorum..
Sn.GundWane sizde çok araştırmacı, çalışkan ve insanların açıklarını bulmada objektifliğinize hayranım...
O kadar eminim ki malum başlıkta USD ile yanlış tahminler yapan insanları da; tek tek burada beni teşhir ettiğiniz gibi onları da teşhir edip, olaylara objektif davrandığınıza eminim...
Değerli arkadaşlar 20 yıldır, bu piyasalarda her şeyi aldım sattım. Petrolden, kahveye, hisseden , şekere, CAD parasından , AUD ına kadar arbitraj yaptım...
Para da kazandım kaybettim de... Siyaset ve hamaset yapmamaya gayret ettim..
Ama sizlerin derin ekonomi bilgileri ve paylaşımcılık ve insanlık üzerine yazılarınızı okuyunca kendimden utandım...
Ben buraya sizler gibi bilgili ve kaliteli insanlar arasında nasıl fikir söylerim diye...
Maalesef siz haklı idiniz..
Çünkü üzerime gelen 20 kişi yalan söyleyemez..
Selka TROL'dur ... Selka YALANCIDIR... Selka KY sının ZARAR etmesini ister. SELKA nın tecrübesi yoktur.
Not; İleride bu yazımı da not edin.Unuttuğum zaman diğer sayfalarda TROL olduğumu siz kendiniz yazmıştınız diye hatırlatırsınız. O zaman haddime geri dönerim.
Allah aşkına bu yazımı paylaşmadan önce en azından imzamdaki videoma ve tarihine ve o an ki USD kuruna ve borsaya bakınız..
O sebeple arkadaşlar, bundan sonra bu başlığı da yazmıyorum.. Çünkü demiştim, yanlışımı bulursanız daha da yazmam diye..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kinaye bir tarafa... Bu son mesajımdır....
Çok ciddi bir kalite sorunumuz var.. Eğitimli insanlar arasında.. Sevgisiz büyümüş, aile ortamından uzak kalmış, insanlıktan uzaklaşmış, sosyal, genel, ahlaki psikiyatrlık ve psikolojik sorunları çok olan insanlar..
Tıpkı trafikte, sokakta, kaldırımda, pazarda, çarşıda gibi... Burada da aynılar...
Artık bu tip "nickler ve insanlar" arasında bu başlıkta da yazamam...
Herkese Bol Kazançlar....
Allahaısmarladık...
Yer İmleri