Sayfa 157/808 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Petrolü çok kötü verdiler , biranda 2.2% eksi oldu...
    Black Friday modunda malları iteklediler bana...
    Ucuzmuydu yoksa bana mı öyle geldi haftaya belli olur...
    Herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları...

gerçek maç haftaya başlayacak ve ben bu satışların alıcıları dökmek amacı ile yapıldığını düşünüyorum. arayada hafta tatili giriyorki çok insan nakite geçmiştir. sanki kaçın der gibi hala sıkıştırıyorlar

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    gerçek maç haftaya başlayacak ve ben bu satışların alıcıları dökmek amacı ile yapıldığını düşünüyorum. arayada hafta tatili giriyorki çok insan nakite geçmiştir. sanki kaçın der gibi hala sıkıştırıyorlar
    neden böyle düşünüyorum.. benim için çok önemli olan 10.17 direnci geçip satmalarıdır. bunuda çoğu zaman yapıyorlar zaten

4. Onu bunu bilmem anlamsız bir birikme var endekste...

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    neden böyle düşünüyorum.. benim için çok önemli olan 10.17 direnci geçip satmalarıdır. bunuda çoğu zaman yapıyorlar zaten
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 132625 tds stop değeri ve burda kapatmış..
    İşin garip yanı destek bölgesine tekrardan girmek gibi bir hazırlık var...
    132750 tutunursa long aşağı kalırsa short tarafı baskın gelir..tds stop demek long taraflı poz alan şahsın stop seviyesi demek.. yakın direnç destek ortalaması ile belirlenir..
    Bu gün ki hareketinde bir 134 deneyemedi ve yukarı cılız kaldı.. direnç alanları destek alanlarından daha güçlü..malûm yükselen kanalda da böyle olur genelde..
    Ekran başında olabilene ekmek vardı her iki yöne de
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

grafik geriden geliyor malum....bedava..
    şuan an itibariyle yeşil alan destek bölgesindeyiz 132750 önemli seviye direnç bölgesi destekten daha geniş gücünü ona göre kıyaslayınız..
    kademlere bakınca çok bir anlam ifade etmese de alıcı tarafı 132850 ortalama ile bu bölgede yığılmış gözüküyor....

6. Haftasonu jeopolitik kötü bir mesaj gelmezse ve dolar yukarıya gitmezse çok enteresan bir gün olabilir...
    Petrol 4% nin üzerinde aşağıda...
    Hem indirek etkisi hem direk etkilediği kağıtların BİST’e etkisi düşünülünce garip bir başlangıç şimdiden bizi bekliyor...
    Herkese iyi hafta sonları...

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Onu bunu bilmem anlamsız bir birikme var endekste...

bende onu bunu bilmem bugün beyin tutulması yaşadım. hatırlamak bile istemiyorum ne kadar saçmalamışım böyle hem vade sonu olduğunu bileceksin, hem garan 10.20_ 10.30 alım varantlarını sıfırlayacaklar bunu bileceksin, hemde garan dan müthiş bir yükseliş bekleyeceksin iyi uyumuşum ama

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bende onu bunu bilmem bugün beyin tutulması yaşadım. hatırlamak bile istemiyorum ne kadar saçmalamışım böyle hem vade sonu olduğunu bileceksin, hem garan 10.20_ 10.30 alım varantlarını sıfırlayacaklar bunu bileceksin, hemde garan dan müthiş bir yükseliş bekleyeceksin iyi uyumuşum ama
    Sorun yok bence pazartesi gerçekleşebilir..
    134.500'ü bugün bekliyordum ama sanırım söylediğiniz sebeplerden dolayı ertelediler.

Sayfa 157/808 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •