Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
Eski prof hocam merhabalar,işimiş düşünce yazıyoruz. ) Hakkınızı helal edin.Ben,asels/petkm/tuprs hisselerinin bu seviyelerinden çok aşağılardaki destek yerlerini takip edebilmem amacı ile sizden günlük grafiklerde rica edebilir miyim?Saygılar hocam.Allah razı olsun,YTD
ASELS ; 18.67 kapanış yaptı. .
Daha önce yazdığımız yorumda, böyle bir hisse neden yükselmez diye sormuş ve çok dağık bir sisse olduğunu son halka arzdan sonra özellikle küçük yatırımcının elinde çok miktarda olduğunu bunun için tahta yapıcıların hisse üzerinde baskı(bıktırma) uyguladıklarını söylemiştim... Senet diplerde, yani bukadar yükselişe en az tepki verenlerden...
Hisse ; 16.37 seviyesinde bir dip oluşturdu...Yani en büyük desteği şimdilik orası ama bu destek nekadar sağlam...?
18.00 yine önemli desteği kırılana kadar... Yani 18.00 altına sarkarsa yine ; 16.37 gündeme gelir hatta yeni bir dip potansiyeli bile olabilir...Bu yüzden 18.00 üzerinde kalması önemli ilk etapta...
DİRENÇ ; 19.10 - 20.47 - 21.28 - 21.83 - 22.22 - 22.51...
DESTEK ; 18.00 - 17.19 - 16.37
Yukarıda açıklamalar yaptım aşağısı için...
Yukarıda ise ; 20.47 yükselişin devamı için bir işaret direnci konumunda...Yani sağlam geçilirse biraz daha hareketlenebilir... 22.51 ise kanal direnci yeni bir yükseliş trendi başlaması içinde burası takip edilecek...geçerse ; 24.55 gündeme gelir o da oldukça önemli bir direnç olacak...
Yani kısacası yolun başında... Birazda spek yardımı gerekiyor...
Y.T.D.