Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
2 gün önce evine girerken bıçakla öldürülen Ceren Özdemir’in bugun doğum günü ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugünkü star yandaş gazetede yeni tip islam anlayışını eleştirdi Tele1 de Can ATAKLI
hak vermemek elde değil.
Resmen kiliseye dönüşmüş Cami
Ben diğer uygulamalarda da bu böyle oldu tahminim var.
https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türk’den gıcık kapmıyorsan,@cengizozakinci
Uyarıyorum:
5 Aralık "DÜNYA Kadın Hakları Günü" D-E-Ğ-İ-L dir; "TÜRK Kadınının Seçme-Seçilme Hakkının Tanınması DEVRİMİ"dir. 2011'e dek 77 yıl TÜRK adıyla kutlanmışken 2011'de birilerince TÜRK adı çıkartılıp "DÜNYA Kadın Hakları Günü" sahte adlandırmasıyla kutlanmaya başlamıştır.
"Türk vatanı Türk milleti Türk bayrağı Türk devleti" diyeceksin…..
Türk’den gıcık kapıyorsan,
"Tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet” diyeceksin…..
Emlak konut: (galatasaray) florya arsasının kapsam dışında bırakılmasına, riva arsalarında geliştirilen projenin ise devam etmesine karar verilmiş olup konu hakkında tarafların hak ve yükümlülüklerini düzenleyen protokol imzalandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
JCR, Türkiye'nin kredi notunu 'BBB-' olarak teyit etti, görünüm 'Negatif' olarak korundu
Papilon Savunma A.Ş. bugun Papil koduyla borsada işlem görmeye başlıyor
Yer İmleri