Tayyip'in karşısında cübbe iliklemeye çalışan zerrin, kızı Vip hakim atandıktan sonra keyfinden espri yapmaya çalışmış !!
![]()
Tayyip'in karşısında cübbe iliklemeye çalışan zerrin, kızı Vip hakim atandıktan sonra keyfinden espri yapmaya çalışmış !!
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
sayın british paylaşımlarınız..çok çarpıcı..o kadar baklayı ağzından çıkar durumu varki...anlama özürlülere deeeeecek çok şey var...dedim gitti...
clandras'ı google'dan tıklayın yaşadığım yeri görün...
Bu ülkede hiç mi güzel şeyler olmuyor diye soracak olursak da...
Yukarıda açıkça saydıklarıma ek olarak ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK e açıkça hakaret eden Süleyman Yeşilyurt tutuklanmış.
Aslında ne var biliyor musunuz?
Bu tipler kendilerine dokunulmayacağını sandıklarından, ekranlarda ya da klavyelerinin başlarında, köşe yazılarında vb yerlerde bolca atıp tutmaktalar. Bir gün Tayyipçi, bir gün Abdülhamitçi, bir gün Turancı bir gün Rabiacı vs vs vs...yani her gün ayrı bir şey olurlar, rüzgar nereden eserse artık.
İşte bugün yakalanan bu şahsiyetsiz hain gibi bir gün yakalandıklarında da;
Ben yaşlıyım, ben tansiyon hastasıyım, benim işlerim var, 20 kişiye ekmek veriyorum (Allah ya arkadaş), 10 yıldır oruç bile tutamıyorum hasta olduğum için, çok pişmanım...vb zırvalamaya devam eder.
Aslında bu bir zırvalık da değildir, bu nedir biliyor musunuz?
Hani uyuz köpekler vardır ya sokaklarda başı boş dolaşıp ona buna havlayan "köpekler", işte onlara benziyorlar.
Baktı diş geçiremiyor kuyruğunu iki bacağı arasına kıstırıp, kafasını da öne eğip yan yan kaçan "köpekler".
Yani şunu da anlayamıyorum.
Bre kıt akıllılar, bu ülkede söz sahibi oldunuz, Atamızın kurduğu Cumhuriyet ile söz sahibisiniz, kalkmış hangi akılla padişahlık, şeriat vb rejimler istiyorsunuz.
Ha üzerinize bindirmeye, sırtınızda taşımaya çok meraklıysanız buyrun taşıyın.
Ama bu ülkede biz buna izin vermeyiz bunu bilin..çok şükür elimize yeri geldiğinde kalem de alırııııııız...
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
anlatması çok uzun en fazla istismar edilen ezberden konuşulan konular bir ilkokulda tecavüz oldu tüm milli eğitim bakanlığını linç edelim mantığı hakim
bu hakim görüşün yanlış olduğu bilinmiyor mu elbette biliniyor ama
böyle kolay at sloganı rahatlat taraftarlarını hem taraftar memnun hem sen tarzı
bir muamma gidiyor
'' amerika'da da günde bilmem kaç kere tecavüz vakası oluyor '' dememişin !!!!
Yer İmleri