İşte tam bu nedenle, bu bilanco ile niye aşağı kirsin ki. Gün içinde 45 kademe oynamış. Bunlar borsanın ozundy olan şeyler. Temel tekniği çiziyor.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte tam bu nedenle, bu bilanco ile niye aşağı kirsin ki. Gün içinde 45 kademe oynamış. Bunlar borsanın ozundy olan şeyler. Temel tekniği çiziyor.
Vay be, gider ayak benim gibilere cakmis da gitmis demek ki. Cani sagolsun, cok sey ogrendik o ve onun gibi insanlardan.
Bir ara benim gibi Aksa'da oldugunu gordugumu saniyorum ama sonrasini takip edemedim, oradan da ayrildim. Yabancilar geri gelinceye kadar (Ocak 10 gibi) biraz disarida kalmayi planliyorum.
Herkese guzel bir aksam dilerim.
Arkadaşlar sanki ayrı evrendeyizCahilcuhela özelden yazdı, oradan haberim oldu.
Özelden soranlara azalttığım ya da tamamen çıktığım pozisyonları yazıyorum. Ayrıca beyaz yaka başlığında giriş yaptıgım hisseleri aldığında söylüyorum.
Çıkış yaptıgım hisselerin başlığında sattım demiyorum. Çünkü birilerini etkilemek istemem...ben satarım, sonra birisi etkilenip satar. Sonra hisse uçar gider, ben de kendimi kötü hissederim.
Sonuçta 16-18 arasında kademeli olarak tüm satışlarımı yaptım.şu an pozisyonum yok...bu nedenle kafa karıştırmamak adına başlıkta yazmıyorum sattıktan sonra.
Ayrıca aksa lar aynen duruyor
Satma sebeplerim...kısa sürede, %100 den fazla getiri, ve özellikle son dönemde dengesiz asagi Yukari hareketler.
Bu demek değil ki, uzun vade hisse tutulmaz...hala ucuz, hala gelecek vaadediyor...ben biraz prensiplere uyup verdim..Kalanlara bol şans....portföy yönetimi stratejilerimi beyaz yaka başlığında detaylı yazıyorum..burada daha fazla detaya girmeyeyim.
Şu bir gerçek hisse pazarladılar
Alanların elinde patlayacak 20 miymiş 25 miş hepsi hikaye
10 dan aldıklarını pazarladılar
Geçmiş olsun
Gerçekler bunlar maalesef
Teknik falan filan grafik falan hikaye
Tamamen spekülatif
MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahaha[emoji16][emoji16][emoji16] . Evet bize pazarladilar. 3 haftada 9 dan 19 a geldi. 2 aydan beri 3 lira aşağı yukarı yapıyor . Trade eden deli para kaldırdı.
Devamlı yukarı doğru hamle olur mu. Daha dune kadar 25-50-75 in konuşuldu yeni EGEEN denilen hisse pazarlandi öyle mı.
Yer İmleri