Sayfa 190/864 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Yalnız spek zamanın daraldı bu hafta sert alış yapmalısın falan da doğru değil. Tamam taşıma maliyeti var ama aylık faiz 15 kademe adam niye acele etsin..
    İşte tam bu nedenle, bu bilanco ile niye aşağı kirsin ki. Gün içinde 45 kademe oynamış. Bunlar borsanın ozundy olan şeyler. Temel tekniği çiziyor.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Son klmsn yorumu
    Vay be, gider ayak benim gibilere cakmis da gitmis demek ki . Cani sagolsun, cok sey ogrendik o ve onun gibi insanlardan.

Bir ara benim gibi Aksa'da oldugunu gordugumu saniyorum ama sonrasini takip edemedim, oradan da ayrildim. Yabancilar geri gelinceye kadar (Ocak 10 gibi) biraz disarida kalmayi planliyorum.

Herkese guzel bir aksam dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Vay be, gider ayak benim gibilere cakmis da gitmis demek ki . Cani sagolsun, cok sey ogrendik o ve onun gibi insanlardan.

Bir ara benim gibi Aksa'da oldugunu gordugumu saniyorum ama sonrasini takip edemedim, oradan da ayrildim. Yabancilar geri gelinceye kadar (Ocak 10 gibi) biraz disarida kalmayi planliyorum.

Herkese guzel bir aksam dilerim.
    Arkadaşlar sanki ayrı evrendeyiz Cahilcuhela özelden yazdı, oradan haberim oldu.

Özelden soranlara azalttığım ya da tamamen çıktığım pozisyonları yazıyorum. Ayrıca beyaz yaka başlığında giriş yaptıgım hisseleri aldığında söylüyorum.

Çıkış yaptıgım hisselerin başlığında sattım demiyorum. Çünkü birilerini etkilemek istemem...ben satarım, sonra birisi etkilenip satar. Sonra hisse uçar gider, ben de kendimi kötü hissederim.

Sonuçta 16-18 arasında kademeli olarak tüm satışlarımı yaptım.şu an pozisyonum yok...bu nedenle kafa karıştırmamak adına başlıkta yazmıyorum sattıktan sonra.

Ayrıca aksa lar aynen duruyor

Satma sebeplerim...kısa sürede, %100 den fazla getiri, ve özellikle son dönemde dengesiz asagi Yukari hareketler.

Bu demek değil ki, uzun vade hisse tutulmaz...hala ucuz, hala gelecek vaadediyor...ben biraz prensiplere uyup verdim..Kalanlara bol şans....portföy yönetimi stratejilerimi beyaz yaka başlığında detaylı yazıyorum..burada daha fazla detaya girmeyeyim.

4. Şu bir gerçek hisse pazarladılar
    Alanların elinde patlayacak 20 miymiş 25 miş hepsi hikaye
    10 dan aldıklarını pazarladılar
    Geçmiş olsun
    Gerçekler bunlar maalesef
    Teknik falan filan grafik falan hikaye
    Tamamen spekülatif

MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Enver kim ? 😂envere göre niye yatırım yapalım ? 2019 nisan - mayısta enver mi vardı ? Manipülatöre göre yatırım mı yapılır , adam şu an tahtada bırak da konuşalım , hedef fiyatımızı belirlemişiz hisseye girerken onu bekleriz , enver / menver dalavere , ama namussuz tahtayla oynuyor şu an dostum
    Konuşun ne diyim

6.  Alıntı Originally Posted by ZAFER32 Yazıyı Oku
    Şu bir gerçek hisse pazarladılar
    Geçmiş olsun
    Tamamen spekülatif

Görende derki zirveden %50 düşmüş kağıt o yüzden geçmiş olsun diyor [emoji846]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ZAFER32 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Tamamen spekülatif

Abow. Ne büyük laflar ! Seviyorum bu forumu!

8.  Alıntı Originally Posted by ZAFER32 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Tamamen spekülatif

Ahaha[emoji16][emoji16][emoji16] . Evet bize pazarladilar. 3 haftada 9 dan 19 a geldi. 2 aydan beri 3 lira aşağı yukarı yapıyor . Trade eden deli para kaldırdı.
    Devamlı yukarı doğru hamle olur mu. Daha dune kadar 25-50-75 in konuşuldu yeni EGEEN denilen hisse pazarlandi öyle mı.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 190/864 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •