Bu takımdan bı cacık olmaz maliyetini kurtardığında durmamak lazım.yılbaşı 5 hayal gibi gözüküyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu takımdan bı cacık olmaz maliyetini kurtardığında durmamak lazım.yılbaşı 5 hayal gibi gözüküyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence spek de buradan duysun, spek de iş yok bence, takım fena değil.
dünü konuşuyorsak takım rezillikten başka bir şey değil. geneli konuşuyorsak, eh fena değil. yalnız denizli maçı gösterdi ki şampiyonluktan söz etmek sadece komedi olur bu sezon. spek de başkaları da bu yüzden uçurmadı bugün hisseyi geçen haftaki gibi.
ha öğleden sonra coşarız vs. onu bilmem. görünen; ts'den bu sene bir şey olmayacağı. devre arası inşallah değişir bir şeyler. o zaman yüzümüz gülebilir.
Sabahtan akşama kadar sitres başka birşey yok.
kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.
Sn Sıkıntılı sizi gerçekten hissedeki sabrinızdan ve nezaketinizden birşey kaybetmemenizden dolayı takdir ediyorum...
Gelelim Tspor'umuza, Tspor hissesi özellikle 0.85 1.20 arasında tahta yapıcısı tarafından güzel toplandı ve Bankacılık hisselerinin de o dönemde yataya sarması ve Xspor hisselerinin hepsinde bir haberin olması, takım olarak da iyi duran Tspor hissesini 2.93'e kadar taşıdı ama Denizli mağlubiyeti 3.2xlere gitmesini engelledi eee 2.52(3 üzeri ve 2 altı için karar noktası)'ye dönmeyecek miydi tabi ki dönecekti zira Bankalardan çıkan yabancı da Xspor hissesi aldı ve Şubat ortalarına kadar yataya saracak olan Xspor hisseleri için satış yapacaktı, bu maç satış için bahanesi oldu zira benim beklentim yabancının bankaları baskılayıp, 31 Ocaktaki S&P notunun ne olduğunu bilen ki bence negatiften duğana döndürecekler ona(Xbank) yüklenecekler ve buraya Xspor'a dönüş ise takımı iyi olan, siyasi-Tff gücü daha fazla olan tarafa yüklenmeye başlayacaktır, bir fanatik Tsporlu olarak bu kim olabilir bence bize izin vermezler Fener olur derim, sakın ha hisse pazarlamıyorum izlenimi oluşmasın kimse de, asla bunu yapmam, beni buradan tanıyanlar bilir...
2-3 ay bankalarda yoğunluk sonrasında şampiyonlukta gerçekten beklentisi artan takımda patlama şeklinde olacağı inancındayım, umarım o takım biz oluruz, saygılarımla...
bu hafta hezimete ugracak gıbı bir his var ,umarım ole olmaz usaklar
Yer İmleri