[QUOTE=Ufuk35;402068]
 Alıntı Originally Posted by nidyamans Yazıyı Oku

güniçi kademe analizi sayın devrikinin dediği gibi yüksek mal çıkışı gözükse de günlük dağılımlar ve seans içi işlemleri yapan kurumlara göre durum hiç te öyle değil.hatta önemsiz bir miktar toplama bile olmuş olabilir.takaslardan bir şey çıkmaz çünkü şuanki hareketlerin sahibi olan özelikle 3 kurum takaslarda ilk 5 içinde bile değil.
spek psikolojik harp halinde ,başka bir açıklaması yok.pasifteki 50 lot vb alışlarıma hiç düşünmeden verebilecek kadar da gözü dönmüş.bunun birkaç açıklaması olabilir;
ya endeksin düşüşü veya rekabet kurumu vb bir haberde daha aşağısını da planlıyor.
ya da öyle düşünmemizi sağlayıp alım yapmayacağımızı umarak,şuursuz hareketler yapıyor.ben speğin sıkıştığını ve saçmaladığını düşünüyorum ve kendi adıma analizi bıraktım.alış yapmadığım bir kademe dahi yok.bakalım savaşı kim kazanacak.
yanılıyor olma durumumda bana bakarak yatırım yapma halinde zararınız olabilir o yüzden
yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse fiyatının kapanışı ,( 16/02/2017 den beri) son üç aydır. çok cüzü yükseldi daha sonra devamlı düşüş içine girdi. Spek hisse
fiyatını yükseltmediği gibi devamlı düşürmek için baskı altına alıyor. Ben spek olsam elimde yüklü miktardada mal olsa
hissenin fiyatını yükseltirim. Sonra alım geldikçe satardım.
Ayrıca Rekabet Kurulu cezası için 3,5 milyon hatırladığım kadarıyla 2016 yılı blançosonda zarar yazdılar. Bu zarar çok daha fazla
ise ozaman spek satışı arttırmış olabilir.
Kesinlikle yatıtım tavsiyesi değildir.