Sayfa 733/992 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    450 bin mevduatımın vadesi doldu aldığım oranları sizlerle paylaşayım ve bana bi akıl verin

Ykb 32 gün 11.05 - 91 gün 10 - 185 gün 9.50
    Teb günlük 9.75 aylık fiyat almadım
    Alternatif günlük 11.25 - 32 gün 10 - 90 gün 9.75 - 185 gün 9.50 - 1 yıllık enflasyon korumalı ve stopaj %0 11 oran yani 13 e geliyo
    Burgan bulunduğum ilde Yok kurye filan ayın 18 ine kadar anca geliyormuş tarih öyle yazıyordu müşteri hizmetlerini aramadım 91 gün 12.30

Siz olsanız ne yapardınız ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Fon topiğine geç gerekli bilgilere ulaşırsınız, ppf ya da düşük riskli değişken fon

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    burgan güldürende ikinci kez hoş geldin faizi alınabiliyor mu?
    ya da hangi bankalarda ikinci kez hoş geldin veriliyor?
    Burgan ( güldüren ) - odeabank ( oksijen ) - Fibabanka ( Kiraz ) ve Alternatifbank ( vov ) hesaplarında ilk tanışma oranları diye yazsa da , vade bitiminden sonra genelde bankanın mevduat ihtiyacına bağlı olarak ikinci, üçüncü.....8 nci tanışma yapabiliyorlar. Örnek ben Alternatifle her 3 ayda bir hafta ayrılır sonra birleşirim. Fiba biraz daha nazlı. Genelde en az 6 ay uzak tutuyor. 6 ay bitince uzaklaştırma kararını kaldırıyor ve '' evine dön '' çağrısı yapıyor.

3. Bugüne kadar mevduat oranları güzeldi. Çoğumuz da faydalandık. Ancak şahsım olarak artık mevduat yapmıyorum. ( Aptal pozisyonuna düşmemek için ) Yani ben yiyemiyorum buyrun siz yeyiniz diyemem. Her para sahibi parasını günün şartlarına göre koruyabilmek adına istediği yatırımı yapabilmelidir. paramızı nasıl değerlendireceğimize de açıkca karışırlarsa esas korkum başlar.

Sağlıklı ve dürüst yaşam için risksiz yaşamak gerek. y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    450 bin mevduatımın vadesi doldu aldığım oranları sizlerle paylaşayım ve bana bi akıl verin

Ykb 32 gün 11.05 - 91 gün 10 - 185 gün 9.50
    Teb günlük 9.75 aylık fiyat almadım
    Alternatif günlük 11.25 - 32 gün 10 - 90 gün 9.75 - 185 gün 9.50 - 1 yıllık enflasyon korumalı ve stopaj %0 11 oran yani 13 e geliyo
    Burgan bulunduğum ilde Yok kurye filan ayın 18 ine kadar anca geliyormuş tarih öyle yazıyordu müşteri hizmetlerini aramadım 91 gün 12.30

Siz olsanız ne yapardınız ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    PPF'ler artık mevduatın altında kalıyor.
    Yapamanız gereken Burgan'da 250 k'ya kadar 12,30'dan 91 gün.
    Kalanı Nkolay bono, 11,75'ten.
    Burganı iki ayrı kişi adına açarsanız iki tane 250 binde olabilir.
    Burgan açılana kadar Nkolayda değerlendirin.

5. 800bin TL, yeni para icin bulabildigim en avantajli TL mevduat AlternatifBank Avantajlı TL Tanışma Faizi, 90gun, %12.25.

Farkli onerilere de acigim.

Tskler.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugüne kadar mevduat oranları güzeldi. Çoğumuz da faydalandık. Ancak şahsım olarak artık mevduat yapmıyorum. ( Aptal pozisyonuna düşmemek için ) Yani ben yiyemiyorum buyrun siz yeyiniz diyemem. Her para sahibi parasını günün şartlarına göre koruyabilmek adına istediği yatırımı yapabilmelidir. paramızı nasıl değerlendireceğimize de açıkca karışırlarsa esas korkum başlar.

Sağlıklı ve dürüst yaşam için risksiz yaşamak gerek. y.t.d.
    Enflasyon altında TL faizi taktiği geçen sene de uygulanmıştı. Yine aynı şey tekrarlanacak galiba. Büyüme diyerek parayı betona göm. Baskın seçim kararı al. Önce döviz çıksın, seyirci kal, DTH'lar erisin diye. Baktın kontrolden çıkıyor, geçici önlemler al, iyice patladıktan sonra faiz arttır.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Sn. rxpu tek hesap sorun değil. Dijitale geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Şubeden MT direk geçirebilir mi yoksa internet üzerinden dijital hesaba başvuru mu yapmalıyım? Teşekkürler.
    müşteri hizmetlerini ara dijitale geçmek istiyorum de talep oluştursunlar. benim 1günde geçiş olmuştu ama ben uzun zamandır kullanmıyordum o yüzden hızlı geçmiş olabilirim. Geçiş olunca zaten hesap bilgisi kısmında şube adı, banki dijital olarak değişiyor.
    Yazdıklarım hayal ürünüdür

8.  Alıntı Originally Posted by furkankilic Yazıyı Oku
    müşteri hizmetlerini ara dijitale geçmek istiyorum de talep oluştursunlar. benim 1günde geçiş olmuştu ama ben uzun zamandır kullanmıyordum o yüzden hızlı geçmiş olabilirim. Geçiş olunca zaten hesap bilgisi kısmında şube adı, banki dijital olarak değişiyor.
    Müşteri hizmetleri 0850 222 8 222 olan numara mı yoksa şubedeki temsilciyi mi aramalıyım?

Sayfa 733/992 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •