Aftika güney yarım kürededir. Güney yarım kürede şimdi yazdır. Hoş afrikanın kışı yazı hep sıcaktır.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aşkına benzemiyor mu ?
Lütfen siz de yorumlayın. Biri çıksın desin ki aynı şeyler yaşanmaz![]()
Egeen'in 100 tl olan zirvesi bizde 23.30'a denk geliyor. Egeen Enver'den sonra 100 tl'yi ancak 3 yıl sonra görebildi.
Klimanın finansallarıyla bir gram leke yok ama bu Enverler aklımdan çıkmıyor ya. (Özellikle gelip gaz verenler de türemeye başladı !)
En azından şunu söyleyeyim hisseye bu fiyatlardan girecek ky'nin ciddi anlamda dikkatli olmasında fayda var.
Girseniz bile 50günlük ortalama altında kapanışları ciddi stop seviyeleri olarak değerlendirip girin. Kesinlikle ytd.
Özellikle sayın Sekiz sizden ve hissede eski olanlardan bir yorum bekliyorum bu konu üzerinde kafa yormalıyız çünkü bi şeyler yaşanacaksa o zaman çok yakın görünüyor.
Enver'in işlem yaptığı kesin mi?
Son düzenleme : Belekkimi; 04-01-2020 saat: 08:51.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Valla öyle bir grafik attinizki ne diyeceğimi şaşırdım. Grafikleri üst üste koyun neredeyse birbirinin aynısı. Tarihleri bile aynı. Benim baktığım grafikte 69 görmüş sonra 29 dip yapmış ve bugün gelinen nokta 566 TL..
Şimdi işi söyle bağlayayim. Evet hissede bir spek var deniyor. Peki hissenin buna ihtiyacı mı var. Asla.
Son söz: Enver vs bilmem tanımam da. İlk kezde bu hissede duymuştum adini. Ben hisseyi alırken bilanço ve beklentilerine bakarak almıştım. Şuana kadarda bu beklentilerle tutuyorum. Bilançoda bozulma olmadığı müddetçe devam.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
mühtiş bir benzerlik var evet ama o zamanki konjoktür çok kötü idi egeen 100 gitmeden 55 tl li fiyatlardan ayrılmışrım 2013 te gezi olayları olunca bir çok kişi zarar ederken bu egeen hızlı bir şekilde çıktı hatta o dönem logo yazılım ve bir kaç tane daha hisse mühtiş getiri yaptı tabi ben bunlardan çıkmıştım diyeceğim o ki o dömen de ülkede sırası ile gezi olayları ardından 17-25 ve değişik feto olayları taaaki 15 temmuz ve geçen yıla kadar bir sürü olay oldu bütün varlık fiyatları dolar bazılı eridi remsen o vakit 100den egeen satılırken allta alıcı yoktu belkide çünki algılamalar çok bozuk ve dolar hala 3 tl altında idi şimdi ise altta alıcı mutkala gelecektir yani ben öyle düşünüyorum en azından bizim şirket yani klmsn yabancı fonların dikkatini çekiyor zaten hali hazırda %5 den fazla resmi ortağımız amarikalı bir fon bu yılki karlılıkları da %100 üzerinde neden çıksınlar eğer o fon çıkar birde enver çıkar sa bir de big boğa çıkarsa o zaman dediğin gerçekleşir ki bu da bizim ülke olarak çok kötü bir ortama girmemiz ile olabilir libya ve iran krizi aklıma ilk gelenler yoksa herşey iyi giderse ki buda kaderleri değişir çizgiler üzerinde
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri