Originally Posted by NewsTR https://ty.gl/jthdehjmg 90 gram 24 ayar altın 9866 TL Fiyat hatası çek verir trendyol. Originally Posted by Webster Tukenti diyor news Bir kere de faydan dokunsun arkadad
Originally Posted by admustafa Olabilirsiniz sanırım ama vergilendirme kısmı biraz uğraştırır üstadım 3 tane ayrı aldık bakalım thh yolu görünüyor
Originally Posted by NewsTR 3 tane ayrı aldık bakalım Goruyormusun emmi Nispet yapiyor Bitirmis sonra linki paylasiyor
Teşekkürler mustafa bey. BES şirketini yarin arayim. Degisim oluyorsa BES icin altin fonu uzun vadede en iyisi olarak görüyorum.
Originally Posted by NewsTR 3 tane ayrı aldık bakalım thh yolu görünüyor Pazartesi gram altın 50TL'ye falan düşecek olmasın. Haber aldılar durumu Elde kalanları aceleyle satıyorlardır belki de.
Originally Posted by myfinans Pazartesi gram altın 50TL'ye falan düşecek olmasın. Haber aldılar durumu Elde kalanları aceleyle satıyorlardır belki de. Yok hatalı fiyat bu, geçen sene 250 gr vardı başka trendyol da fiyatı 6 bine almıştık yine thh kazandım itiraz ettiler mahkeme ile uğraşıyoruz
Originally Posted by myfinans Pazartesi gram altın 50TL'ye falan düşecek olmasın. Haber aldılar durumu Elde kalanları aceleyle satıyorlardır belki de. Bu papir var ya cin cin Bilmiyormu yollamayacaklarini Cek alma derdinde
Originally Posted by Webster Bu papir var ya cin cin Bilmiyormu yollamayacaklarini Cek alma derdinde Ya gram 50TL'ye düşerse Pazartesi. Sat kurtul yapıyorlar.
Forum Rules
Yer İmleri