Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "100 Bin Sosyal Konut Projesi"ne 1 milyon 209 bin başvuru yapıldığını açıkladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "100 Bin Sosyal Konut Projesi"ne 1 milyon 209 bin başvuru yapıldığını açıkladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum : Kanal İstanbul ÇED raporu bugün itibarıyla onaylandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCDD Satılıyor
http://www.sonkaleizmir.com/haber/In...atiliyor/72345
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
*erdoğan: Dün 3 şehidimiz oldu, bunu karşılıksız bırakamayız, bedelini çok daha ağır ödeteceğiz
*erdoğan: Kanal istanbul konusu bu şahsın(ibb başkanı imamoğlu) konusu değil, bizim konumuz
*erdoğan: (imamoğlu'nun erdoğan'a mektubu) kişiye özel bir mektupsa açıklamam doğru olmaz
*erdoğan: Kanal istanbul'da kararlıyız, bununla ilgili finansman notkasında çok ciddi bir arayış söz konusu değil, adımları atacağız ve birkaç ay içinde bunu açıklayacağız
Yer İmleri