Sayfa 219/775 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1. Daha yüzlü ge gelmedik be hele bi acele etmeyin

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Daha yüzlü ge gelmedik be hele bi acele etmeyin

Teşekkürler inşallah

Çinin işi zor .tweterda nerdeyse çini tamamen kapatalım istiyorlar.bence bu virüsu çok abartıyorlar.bu çağda ilacını bir kaç güne bulurlar.bu durumda netaşın durumu daha önemli bir hale gelir.zte belkide netaşı avrupa ve amarikaya üretim ve sevkiyat üssü yapar.bu haber gelirse netaşı spek değil yedi sülalesi gelse tutamaz.bence bu haber her an gelebilir.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ARIZA06 Yazıyı Oku
    Teşekkürler inşallah
    Ne anladınız da teşekkürler İnşallah dediniz?

Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Ne anladınız da teşekkürler İnşallah dediniz?
    kekligi düz ovada avlarlar dıye anlamıştır muhakkak

6. aylardır 3-4 günde bir siyah&beyaz topiği okudum, renkli paylaşımlar görünce her gün okumaya başladım
    yarın karar vermeli.... bu günün açıkçılarına ders vermeli …..
    ama tüm dünyada teknoloji vb şirketlerin basın ve sosyal medya yansıyan haberler,dedikodularda virüs nedeni etkilenebileceği yazılmakta https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...bilir-5592668/
    alımların ne kadarı yabancı,yerlimi bilmiyorum ama oransal olarak 2-3 günlük pazarda yabancı artmış

7.  Alıntı Originally Posted by setiturhan Yazıyı Oku
    aylardır 3-4 günde bir siyah&beyaz topiği okudum, renkli paylaşımlar görünce her gün okumaya başladım
    yarın karar vermeli.... bu günün açıkçılarına ders vermeli …..
    ama tüm dünyada teknoloji vb şirketlerin basın ve sosyal medya yansıyan haberler,dedikodularda virüs nedeni etkilenebileceği yazılmakta https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...bilir-5592668/
    alımların ne kadarı yabancı,yerlimi bilmiyorum ama oransal olarak 2-3 günlük pazarda yabancı artmış
    Ky bırakmışlardır mıdır acaba bu hafta bu testerede

8. Nasıl bir hırs ve nefret tir teşekkür u bile kıskandıracak [emoji16][emoji16][emoji16] takas da mal toplanıyor iki günlük doldur boşalt a takılmayın bunların karin ağrısı cok büyük çok

Sayfa 219/775 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •