Sayfa 306/721 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Merhabalar sayın abim , burayı kapatmıştın en son , sürpriz oldu bana . Neyse bir selam vereyim dedim .
    Selamlar dostum. Açıyor-kapatıyoruz. Hayat akıp gidiyor bir şekilde.
    Sen de yoktun uzun bir süre.
    Şişe veya Soda' da "hayatın anlamını yeniden bulduğuna" dair bir mesajının altına yazmıştım ama...
    Sen de hoş geldin yeniden...
    Selamlar.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Emeklerin için sağolun sayın Oblomov, hisse sormuyorum. Siz zaten cevapliyorsunuz [emoji51]

herkes kendi aklını kullansın, ytd using Tapatalk
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Uzun, uzun ayrıntıya girmeyeyim.
    Sen parana yarım saat ayıracak kadar değer vermiyorsan...
    Ben niye vereyim?
    Bu söze şapka çıkartılır.[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    İnsanımızı anlamak için çok da kafa patlatmaya gerek yok sanırım. Ee ne demiş Gonçarov , topiğimizin kahramanının da isminden esinlendiği Oblomov adlı eserinde:

“Batı’da hayaller gerçekleştirmek için kurulur; Doğu’da gerçeklerden kaçmak içinâ€.

Ne istediğini bilemeyen, düşünemeyen bir toplum haline, el ve dil birliği ile, ‘Ya Hak’ diyerekten logaritmik bir hızla geldik.

Bu kışın sonu bahar ola!
     Alıntı Originally Posted by çaylakyatırımcı Yazıyı Oku
    Sadece bu yazdıklarınızı tam anlamıyla uygulayabilsek yatırımcı olarak hem işimiz kolaylaşacak hem kafamız rahatlayacak hem de çok daha fazla para kazanacağız.
    Selamlar kolay gelsin.
    Elinize, klavyenize sağlık selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Tkfen son durum görünüm : <a href="http://sicanzi.com/" target="_blank">Tıkla</a>
    Şu an için durum bu ama bu ay Katar'da, açıklanan tutarı 8 ama tahmini olarak 12 milyar dolara mal olacak ve 2022 Dünya Kupasına yetiştirilecek bir proje var.

Onu alabilirsek grafiğin âlasını çizersin o zaman ve inan o anı dört değil güneş gözlüklerimi de takıp 8 gözle bekliyor olacağım. Bol kazançlar herkeşe.

Not : Link espri amaçlıdır, kimse terbiyesizlik olarak almasın lütfen. Syg.

Tabi senin gibi 27.xx leri görenler için TKFEN' de pek bir gelişme olmadığı doğru sayılabilir. Ancak 27.x li seviyelerin üzeri sizin için bir gelişme, gelişim sayılabilir.
    Lakin felsefede "Theseus'un Gemisi" diye bi paradoks var. Özetle şuna dayanır:

Diyelim sergilenmek üzere ahşap bir gemiyi müzeye koydun, eskidikçe de parçalarını değiştirdin.
    Gel zaman git zaman o kadar çok parçasını değiştirdin ki, geminin görüntüsü aynı ama "o artık o gemi mi?" emin olamıyorsun.
    Tkfen' in durumu da senin gibiler açısından biraz böyle.(Şimdi; ben seni tanıyorsam, sen ama bir de "schrödinger'in kedisi" var diye çıka gelirsin. Şimdiden söyleyeyim o kedi ölü!)
    Neyse daha basit haliyle... "Damlaya, damlaya göl olur..." atasözüne de uygun biçimde;
    TKFEN bir süredir yükselen dipler ve tepeler yapmaktadır.
    Tekniğin ruhunu da uygun biçimde, yukarıdan sert bir düşüşle gelen fiyata bağlı olarak geriden gelen göstergeler bir süre, senedin öldüğünü fark edemez.
    Aynı biçimde yukarı dönüşlerde de, hayat belirtisini...

17.10.2019 da oluşan dipten bu yana gelişen kanal içinde TKFEN sinsice toparlanmakta.
    Lakin hala oluşan aşağı yönlü şelale nedeniyle göstergeler aheste geliyor aşağı doğru.
    Bu da bizi ortaokul yıllarındaki bir matematik sorusuna götürür.
    A noktasından hareket eden bir otobüs ile tersi istikametteki B noktasından hareket eden başka bir otobüs ne zaman karşılaşırlar.
    Veya senin muhalefetine yer bırakmadan havuz problemine de çevirebiliriz bunu ama... Sabah, sabah şey etmeyeyim.
    Ez cümle: Bu hafa grafikteki 3 numaralı bölgede, daha önce gerçekleşen 1 numaralı senaryo ve akabinde 2 nolu aksiyon gelişebilir.
    Yani desteklerini kırarak kanal bandına doğru ilerleyebilir. Bu da demektir ki "ver elini 18.xx ler.
    Ben uzuncu olsam böbreği satar Tkfen alırım böyle bir senaryoda.

Diğer ihtimal ise 14.01.2020 de oluşan minör tepeden aşağı doğru hareket eden fiyata rağmen,
    haftalık ve aylık kapanış nedeniyle daha hızlı biçimde aşağı inmiş göstergelerin üzerine daha minik bir efor ve yükseliş ile çıkar fiyat
    ve kanal üst bandına doğru hareket eder...
    Bu da demektir ki 21.xx li fiyatlar. Kanal üst bandımız +3-4 kr gün yukarı hareket ettiğine ve anlık değeri 21.23 olduğuna göre...

5 gün x 3kr = 15 kr + 21.23 = 21.38 TL
    Yükselişin en büyük göstergesi ve an itibari ile önündeki en yakın büyük direnç ne?
    3 aylık pivot seviyesi... Değeri kaç? 21.37TL.
    Hooop topla rakamları! 2+3+1 = 6
    7-1 = 6

Tekfen' in kuruluşunun kaçıncı yılı? 66
    Netekim sağlamasını da şuradan yapabilirsin:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...1TYaaDprV2H-D2

Son olarak da grafik aşağıda:

4.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Hala duruyor Osman. Kademeli olarak yarısını 14.50 ye kadar boşalttım. Muhtemelen , sodadaki temettüden olacağımız için artırarak tutmaya devam edip tekrar artıracağım. Temel olarak Soda ya da tekfen kadar büyük olmasa da ürettiği/üreteceği katma değerler çok benzer. Kords UV sn oblonun da en beğendiği hisselerdendir. 18.00 lira hedef fiyat var oyak ın. Rahat göreceğini düşünüyorum.

Katılıyorum dostum. Kords potansiyelli nadir Sabancı hisselerinden benim gözümde de.
    Hatta hisse.net maceram ilk Kords topiğinde başlamıştı yamulmuyorsam...:

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmet kemal Yazıyı Oku
    Merhaba oblomow.seni tekrar burada görmek güzel.cemaş la ilgili fikrini soracaktım mümkünse.cemaş hissesindeyim hisse bölündü.bundan sonrası için görüşünü alabilir miyim ?
    Teşekkürler. Merhabalar.

Her ne kadar yeni dönem bu türden hisseler prim yapsa da, "Tekinsiz" buluyorum ben CEMAS ve türevini...

Pek tekniğin çalıştığına inanmasam da, 1.25-1.29 üzerinde kapanışlar yapamazsa 1.12 ye dek gevşer gibi kısa vadede diye düşünüyorum.
    1.29 üzeri daha güçlü bir görüntü çizebilirse de, devasa düşüşten ve yatay süreçten dolayı çok sayıda direnç ver 1.29 dan sonra da.
    Tek tek saymaya zaman yetmez. Haaa grafik görüntüsü öyle ki, hepsini 2 günde de geçebilir...

6. Bu arada yeri gelmiş ve bir örneğini bulmuşken, insanların pek bilmediği bir özelliğini de söyleyeyim Ichimoku' nun...

Ichimoku chikou span' da fiyatın kendisi gibi Ichimoku' nun diğer göstergeleri, ortalamalar vb den destek alır.
    Aşağıdaki örneklerde görüldüğü gibi... Atıyorum: "Chikou span" yukarıdan aşağı doğru Kijunsen' e değerse orası bir destek, aşağıdan yukarı doğru ise direnç görevi görebilir...

Bu aslında fiyatın 26 gün önceki destekten veya dirençten dönmesinden başka bir şey de değildir.

Ek: Bu örnekte Cemas 1.19 desteğinden dönme çabasındadır.

7. Merhaba sayın oblomow.hisse sorulmasından muzdarip olduğunuzu bilmiyordum.sorumu sizin sitayişli yazınızı fark etmeden altına yazmam benim hatam.genelde bilmediğimi bilene sorarım.yine de ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Tabi senin gibi 27.xx leri görenler için TKFEN' de pek bir gelişme olmadığı doğru sayılabilir. Ancak 27.x li seviyelerin üzeri sizin için bir gelişme, gelişim sayılabilir.
    Lakin felsefede "Theseus'un Gemisi" diye bi paradoks var. Özetle şuna dayanır:

Diyelim sergilenmek üzere ahşap bir gemiyi müzeye koydun, eskidikçe de parçalarını değiştirdin.
    Gel zaman git zaman o kadar çok parçasını değiştirdin ki, geminin görüntüsü aynı ama "o artık o gemi mi?" emin olamıyorsun.
    Tkfen' in durumu da senin gibiler açısından biraz böyle.(Şimdi; ben seni tanıyorsam, sen ama bir de "schrödinger'in kedisi" var diye çıka gelirsin. Şimdiden söyleyeyim o kedi ölü!)
    Neyse daha basit haliyle... "Damlaya, damlaya göl olur..." atasözüne de uygun biçimde;
    TKFEN bir süredir yükselen dipler ve tepeler yapmaktadır.
    Tekniğin ruhunu da uygun biçimde, yukarıdan sert bir düşüşle gelen fiyata bağlı olarak geriden gelen göstergeler bir süre, senedin öldüğünü fark edemez.
    Aynı biçimde yukarı dönüşlerde de, hayat belirtisini...

17.10.2019 da oluşan dipten bu yana gelişen kanal içinde TKFEN sinsice toparlanmakta.
    Lakin hala oluşan aşağı yönlü şelale nedeniyle göstergeler aheste geliyor aşağı doğru.
    Bu da bizi ortaokul yıllarındaki bir matematik sorusuna götürür.
    A noktasından hareket eden bir otobüs ile tersi istikametteki B noktasından hareket eden başka bir otobüs ne zaman karşılaşırlar.
    Veya senin muhalefetine yer bırakmadan havuz problemine de çevirebiliriz bunu ama... Sabah, sabah şey etmeyeyim.
    Ez cümle: Bu hafa grafikteki 3 numaralı bölgede, daha önce gerçekleşen 1 numaralı senaryo ve akabinde 2 nolu aksiyon gelişebilir.
    Yani desteklerini kırarak kanal bandına doğru ilerleyebilir. Bu da demektir ki "ver elini 18.xx ler.
    Ben uzuncu olsam böbreği satar Tkfen alırım böyle bir senaryoda.

Diğer ihtimal ise 14.01.2020 de oluşan minör tepeden aşağı doğru hareket eden fiyata rağmen,
    haftalık ve aylık kapanış nedeniyle daha hızlı biçimde aşağı inmiş göstergelerin üzerine daha minik bir efor ve yükseliş ile çıkar fiyat
    ve kanal üst bandına doğru hareket eder...
    Bu da demektir ki 21.xx li fiyatlar. Kanal üst bandımız +3-4 kr gün yukarı hareket ettiğine ve anlık değeri 21.23 olduğuna göre...

5 gün x 3kr = 15 kr + 21.23 = 21.38 TL
    Yükselişin en büyük göstergesi ve an itibari ile önündeki en yakın büyük direnç ne?
    3 aylık pivot seviyesi... Değeri kaç? 21.37TL.
    Hooop topla rakamları! 2+3+1 = 6
    7-1 = 6

Tekfen' in kuruluşunun kaçıncı yılı? 66
    Netekim sağlamasını da şuradan yapabilirsin:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...1TYaaDprV2H-D2

Son olarak da grafik aşağıda:

19.22 altı kapanışta 1. senaryo ağırlık kazanır.
    Böyle bir durumda sırasıyla;
    18.99(Aylık pivot),
    18.93 500G ortalama,
    18.79(an itibari ile kanal alt bandı değeri) destekler.

Sayfa 306/721 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •