Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku
Senede 30 milyon yolcu taşıyan ve ilk ölümlü kazası olan bir olayı bu kadar abartmaya gerek yok.Tabiki keşke ölğm olmasa aileleirne baş sağlığı dileriz Allah rahöet eylesin ateş düştüğü yakar Allah bir daha göstermesin...Sanki haftada bir pistten çıkış var. Senede 1.3 mlyr kar etmiş şirket 280 dolar için istersen düş kırıma uğra ama yine de pas geçme demez.Sadece keyif için pas geçmeyin der.Pilot zor bulunuyor pilotlar isterse pas geçer isterse geçmez ha pilotlara en az yakıtla uçuş sağlarsa bonus veriliyosa bu bonus için pas geçmediyse uine pilotun suçu. Ülkede kepçe operatörü bile el üstünde tutuluyorsa pilotlar baskı ile başta kendi hayatları olmak üzere insan hayatını riske etmezler.Sabki pilotlar asgari ücretle çalışan iş bulmakta zorlanan bir meslek grubu gibi veriliyor. Senede 100 tane pas geçseler 28.000 dolar eder hadi 200 pas geç 56 bin dolar eder para mı bu ..saçma sapan bir para için şirket kendini riske atmaz. Sadece lüzumsuz pas geçmeleri denemeyin der.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sırf bu kaza bile memlekette ne kadar çok gerizekalı olduğunu gösterdi bize. O kaza yapan uçağın, üç parça olan uçağın ne kadar büyük prestij kaybı olduğunu düşünün. Parasal karşılığı belki de 100 milyon usd düzeyindedir. Belki sigorta maliyetleri karşılayacak ama prestij ve güven kaybının telafisi zor.

Her ölüm acıdır. Kayıp çok saha fazla olabilirdi. Ben de Pegasus u ve Sabiha yı kullanırım hep. Yani o uçakta ben ya da ailemden biri de olabilirdi. Bu nedenle olaydan oldukça fazla etkilendim. Bundan sonrası için gerekirse ek tedbirler de alınmalı.

Ama gelip, yok 500 usd pas geçme maliyeti, yok fazla yakıt taşıma baskısı gibi saçmalıklardan bahsetmenin anlamı yok. Sapla samanı karıştırmanın gereği yok. Yok bir de minimum yakıt miktarı ile uçuluyormuş. Ne var bunda, min rakamı belirleyen kamu değil mi? Rakam az geliyorsa arttırsınlar( hakkını da yemeyelim dw nin haberi çıkan bir sürü saçma haber yanında en eli yüzü düzgün haber olmuş. Bazılarına katılmasam da. Bir pilotun yakıt baskısı ile inip pas geçme kararını değiştirebileceğine sıfır ihtimal veririm. Eğer olabiliyorsa, zaten o pilot hastadır, pilotluk yapamaz. Ya da 5 yıl tecrübe az ise, uçakta en az 10 yıllık tecrübeli bir pilot olması gerekir densin)