Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Paraymış malmış mülkmüş bu haberler arka arkaya gelmeye devam ettikçe insanın gözü artık hiçbir şeyi görmüyor.
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Paraymış malmış mülkmüş bu haberler arka arkaya gelmeye devam ettikçe insanın gözü artık hiçbir şeyi görmüyor.
Abd desteklerine pentagon karşı çıkıyor, bizim bu olaydan sonra s400 için bir söz söylememiz bekleniyor. Olay net, 33 şehit için bu açıklama gelmeli ama konuyu Hatay valisi üzerinden takip ediyoruz.
@OZDEMIR
Ozetle demek istedigim kendisi kesinlikle guzel, bilgili ve faydali bir ortagimizdir. Burda ulkenin en kotu zamanlarini bizimle beraber yasamistir. TREND de bilyor bunu, ama maalesef onun da cok ustune gidildigi icin yersiz tepki veriyor.
Sen de paylas fikirlerini, ogrenelim. Ama Erick'in TREND'e gostermesini istedigin hassasiyeti sen de ona karsi gosterirsen daha guzel olur.
Dunya borsalarindaki çöküşü fiyataldik biz.
Halkb özgü bir durum değildi.
Çok şirketin ikinci bilançosu geldi, bizim konsol ne zaman gelir , 5 Mart deniyordu ama.
Bu tipik bir iyi polis kötü polis durumu bence. Trump ne zaman bizle konuşsa mükemmelliz, ilişkilerimiz çok iyi, tr çok iyi bir müttefik, Tayyip E. Çok iyi bir lider, ticareti arttıracak, Obama turkiyeye yanlışlar yaptı ... Vs vs. Diyor yalnız somut hangi hamleyi yapmış Türkiye'ye. Gün bugündür patriot vermeleri lazım ki Türkiye Moskof ekseninden uzaklassin, şimdi de vermek istiyoruz ama Pentagon vermiyor. Ya geçsinler bunları ABD yi yöneten insanlar gerektiğinde mahkemeyi de etkiler, pentagonu da, CIA yi da, yeterki milli ve ekonomik çıkarları Türkiye ile örtüşsün. Her ABD yargısı, siyaseti bağımsızdır lafinda ağza kürekli vurasim geliyor. Sanki Ermeni soykirimi ve halkbank davası durup dururken gündemi getirildi. (!)
Yer İmleri