Sayfa 922/1001 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Yunanistan NATO itirazını geri çekti: Türkiye'ye hava desteği verilmesinin önündeki engel kalktı / Sputnik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri Bakanı Soylu: "Saat 21.02 itibarıyla Edirne üzerinden ülkemizden ayrılan göçmen sayısı 36 bin 776"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

ABD'de Corona virüsüne bağlı ilk ölüm yaşandı.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Konu siz değilsiniz ki! sizin zaten içinizi biliyoruz. Yanlış anlaşıldıysa af ola.
    Başkana hoş geldin dedim sadece.
    Yok efendim estağfurullah, ne yanlış anlayacağım, biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz.

Sadece mikrobu ararken, laflar karıştı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    5 gündür kapalıymış, açılmayaydı eyi idi
    Tspor topiginde biri gönderime argo konusmus ceza almasini istiyorum vatandasin,ricayla..

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Soylu: "Saat 21.02 itibarıyla Edirne üzerinden ülkemizden ayrılan göçmen sayısı 36 bin 776"
    İnanmak istiyorum

Erdoğan : Türkiye, bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati bir mücadele içerisindedir. Neticeleri en az 100 yıl önceki kadar büyük olacak bir mücadeleden, ülkemizin ve Milletimizin menfaatlerini koruyarak zaferle çıkmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Erdoğan : Tarih boyunca hep işgallere, zulümlere maruz kalmış bu coğrafyada, mücadeleden bir an geri kaçarsak, bir an birliğimize beraberliğimize sahip çıkmazsak çok daha büyük bedeller ödeyeceğimizin bilinciyle hareket ediyoruz.

Erdoğan : Bu büyük mücadeleyi verirken, kanlarıyla bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Zulme karşı verdiğimiz hak mücadelesi sonuna kadar devam edecektir. Şehitler tepesi boş değildir, boş kalmayacaktır.

Erdoğan : Türkiye haklı mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacaktır. Hiçbir şehidinin kanını yerde bırakmayacaktır. Hiçbir ihaneti unutmayacaktır. Milletimiz yanımızda olduğu sürece her zorluğun üstesinden gelecek, ülkemizi köşeye sıkıştıracağını zannedenlere tarihi bir ders vereceğiz.

ABD Başkanı Trump, Patriot hava savunma sistemlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuştuklarını söyledi.

Sayfa 922/1001 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •