https://www.amerikaninsesi.com/a/%c3...mpaign=dlvr.it
Çavuşoğlu: ˜Hava Savunması İhtiyacı Var ABD Patriotları Gönderebilir
https://www.amerikaninsesi.com/a/%c3...mpaign=dlvr.it
Çavuşoğlu: ˜Hava Savunması İhtiyacı Var ABD Patriotları Gönderebilir
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Türkiye'ye hava desteği verilmesinin önündeki engel kalktı. Atina NATO’daki itirazını geri çekti.
Mülteciler ülkede hayat pahalı işsizlik var diyor. Kaçış gerekçelerini hızlandırması ümidi ile. Hava savunması ve NATO desteği savaşın selameti için önemli.
Pazartesi ABD de 14 eyalette seçim varmış, bugün 1 yerde seçim olmuş diye haber vardı. 3-5 gün önce Trump ben seçilmezsem borsalar düşer dedi. İlginç herhalde sözü inandırıcı olmadı, son 4 günde pratik olarak göstermek istedi. Keza tv ler Amerika’nın sesine bağlandığında ana gündem seçim ve borsalar olduğu söyleniyor. Trump seçmenine sopayı gösterdi diyebiliriz.
Sayın Kızıldağ Hocam
benim bildiğim 14 eyaleti kapsayan seçim salı günü yapılacak. Teksas, Virgina, California, Coloroda, Minnesota, gibi önemli eyaletleri kapsadığı için demokrat adaylar açısından önemli bir gün olacak
Fakat bu seçimler demokrat aday adayları arasında gerçekleşecek bir seçim, önemi ise o gün çıkabilecek sonuçlara göre demokrat başkan adayının da kesinleşeceğini düşünmeleri
Yanlışım varsa bu konu hakkında konuya uzman bir arkadaşımız uyara bilir
sevgi ve saygılarımla
Benimde bilgim yok duyduğumu yazdım , orada gün yada seçim önemli değil , dowun düşüşünün seçimle ilgisi var mı, konu buydu.
Trump: Türkiye’ye patrıot tedariği olasılığı konusunda erdoğan ile konuşuyoruz.
Patrıot gelirse ne olur. Sayın Erdoğan, savunma sistemimiz değişti patriot geldi der, s400 kullanmıyoruz gerek kalamdı. Sonuç aynı, gidişat farklı olur. Yinede şu bir gerçek ki, tehlikeli en tehlikeli ayrımında biz Rusya yı hiç tehlikesiz katagorisine yanlışlıkla aldık. Bundan dolayı pişmanlığımız var. Bu net.
Yer İmleri