Sayfa 947/999 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ilk 84' dakikayi, hiç bilmeden sallıyoruz demek ki sizin görüşünüze göre, atıyorum dakika 83:50 sanayi devriminin komünizme etkisini ben bilmiyorum?
    hiç bilmeden sallıyorsunuz demedim, o bölgeyi es geçip sadece 1. ve 2. dunya savasindan alinan dersleri ve bunun uzerine kurulan duzen uzerine kesin çıkarsamalar yapiliyor demek istedim.

ve konuyu kapatiyorum , kendi açımdan tabi !

bir de sn. Kaya konunun sn. dimitris ile benim aramda çıkıs noktasina goz attiniz mi? yoksa konuya ortadan mi dahil oldunuz ?

2. Gömlek cebi altın 995 gram altın demek oluyor bu arada .

Dipnot olarak düşmek istedim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    hiç bilmeden sallıyorsunuz demedim, o bölgeyi es geçip sadece 1. ve 2. dunya savasindan alinan dersleri ve bunun uzerine kurulan duzen uzerine kesin çıkarsamalar yapiliyor demek istedim.

bir de sn. Kaya konunun sn. dimitris ile benim aramda çıkıs noktasina goz attiniz mi? yoksa konuya ortadan mi dahil oldunuz ?
    Valla, daha evveliyatı varsa bilemem efendim, top geliyordu bana doğru gelişine deptim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Mustafa beyin istediği gibim, dolar dışında her bir şeyden bahsettik, atladığım/ız bir konu varmı arkadaşlar?

Varsa dötü açık, barmak atmadığımız bir konu, hemen telâfi edelim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Kim diyordu hatırlamıyorum : Tarih bir denizi içip, bir tas işemektir. ...

Kesin cikarsama konusunda yapmış olduğunuz eleştirinizi not alıyorum. Bunu değerlendireceğim.

Ancak halen gerçek ve etkili savaşlarda, savaş aletlerinin yeri olmadığını düşünüyorum.

Söylediğiniz gibi bu konu uzamasın. Burası da öyle bir başlıkki aslında ne konuşsak dolarla alakalı. Teknik değil de temel analiz gibi

6. Şehitlerimizin ruhları şad olsun allah(cc) gani gani rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

7. ŞİMDİ............

Ahmetg Guest
    Dolar tekrar tirmanmaya basladi

Almayin su mereti ya

Sayfa 947/999 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz