Korona ortada oldukca, ABD secimleri yaklastikca Global Pala'dan pek medet ummamak lazim bence. 1 senemiz gitti yine.
![]()
Korona ortada oldukca, ABD secimleri yaklastikca Global Pala'dan pek medet ummamak lazim bence. 1 senemiz gitti yine.
![]()
göçmenlerin durumu gerçekten çok acı verici. kaybedecek bir şeyi olmayan insanlar her şeyi göze alıyor.
çok yerde 3 mart mahkeme olacak diye biliniyor, 31 marta ertelendiği kesin değil mi.
Kesin .
Bugün dünya borsaları yükseliyor ama %20' ye yaklaştırmış düşüşü global piyasa yapıcı...
Ve virüs,pmi vs. korkularından düşen fiyatların şiddetinden dizlerin bağları çözülüyorken kynin, yukarı ralli öncesi %20' yi aşağıya kırıp güzel bir ayı tuzağı yapmadan bırakır mı piyasa yapıcı?...
Neyse ilk andan moral bozmayayım, gittiği yere kadar tepkinin tadını çıkaralım...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazıp, çok okumak istiyorum...
Trump: Bugün beyaz saray'da bir aşı ve tedavi konusundaki ilerlemeler hakkında büyük ilaç firmalarıyla buluşuyorum, ilerleme kaydediliyor 02.03.2020 15:29
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazıp, çok okumak istiyorum...
Yer İmleri