THE BİG SHORT MU DERSINIZ
![]()
THE BİG SHORT MU DERSINIZ
![]()
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
tebrik ederim dostum. Ben manuel shortta idim ama çok yukarılardan yeter deyip kapattım, sistemsiz trade in zorlukları.
Erhan ben kendi bilgisayarımda ideal veya matrix üzerinde koşmayacak, kendi hesabını kitabını yapıp sadece neticede al sat emrini terminale gönderecek bir system tasarlamak istiyorum senin sitemlerin bu şekilde mi yoksa terminalin içine mi yazıyorsun kodu? Çok acemiyim (kod konusunda değil ama system konusunda) nereden başlamamı önerirsin?
C sarp kodlamasinda iyiyim diyorsan.
Gorusebiliriz.
Benim sistem.ideale entegre idealde veri cekiyor programda hesap kitap yapiyor tekrar ideale yolluyor.
Tamamen bagimsiz bir program yaptirmak cok yuksek maliyetli
Oncelikle bistten veri alman lazim belki aylik 10 bin tl
O verileri alacan da isleyecen sonra birde kurumunla anlasip emir yollayacan kurum sana erisim yetkisi verecek mi ? Bir suru proseduru var guvenlik acisindan kurum sana hangi gereceyle erisim acacak sikintili.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
firsatlar havada ucusuyor. Kafayi kaldirip gorebilmek ve biraz zahmet edip ucan firsatlari ziplayip yakalamak gerekiyor.
Altin oyle viop ta oyle su sisteme gore short bassan 15 bin puan garanti cepte.
Ben server 2 de burada bahsettigim sistemdeyim
8 ay once burada duyurarak baslamistim. 4 e katladim parayi
Extra param olsa viop short ve altinda yapardim.
Ama gerekte yok sistem zaten cok iyi gidiyor
Yer İmleri