Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dostum, ne demek istedin çok anlamadım ama, yüklü adette aselsandayim, kazanıp kaybetmek umrumda değil. Dolarda duracağına milli şirkette pul olsun sorun değil. Ayricana , iki sene önce 6 dan dolar alan adamın parası hala yerinde sayarken, ben iki sene oncesine oranla %40 kardayim. Üstelik %100 bedelsiz ve %25 temettü alacağım.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ alt köşedeki resimde , Putin'in solunda duran Lavrov ve diğerlerini, göstermeyerek güya türk heyetini itibarsizlastirmaya çalışmak en masum deyişle, o Rus bu çocukluğudur nokta. lafım bu casp i bu şekilde hazırlayıp sosyal medyada algı yapmaya çalışan trollere.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi payıma...Şurada bir kaç kişiye yazdıklarına bakıyorum da: Gölge etme başka bir şey istemem...
Bir şirketin hisse senedini borsadan satın almak o milli şirkete ne yarar sağlıyor...Biri bana anlatsın...![]()
Son düzenleme : british; 06-03-2020 saat: 20:32.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Aselsan hissesi satın almakla sanırsın milli bir görev yapıyor..
O hisseyi alırken verdiği para sanırsın o şirkete hayat suyu oluyor...
Neredeyse o hisseden kendi cebine kalan kar, o şirketin bilançosuna kar yazıyor diyecek...
Hayatınız insanların algısıyla zekasıyla oynamak...
Örnek aldığınız devlet adamları gibi...
Yer İmleri