Sayfa 145/704 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5630 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Sanırım cehennemin dibinede kadar düşecek şeref yoksunu hisse

Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    TH abi selam.

Senin olumsuz yazmanın hisse için olumlu olduğunu bende düşünüyorum. Bunu daha önce de söyledim zaten. Şimdiye kadar istatistikler bunu doğrular nitelikte. Umarım bu sefer de aynısı olur.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Bakalim nereye kadar dusecek
    nereye kadar düşeceğini kimse bilemez.
    bu kağıt 8 yıl önce 30 dolar seviyelerinde işlem görüyordu. o zaman 1-2 dolara inecek desen gülerlerdi
    ben 2 yıldır burada fener dahil tüm sportiflerin önümüzdeki yıllarda 1 doların altına çekileceğini yazıyorum. ve bazen tepki de görüyorum. inşallah ben haksız çıkarım da 5-10 yıldır bekleyen kardeşler gene 20 dolar 30 dolar seviyesini görür!
    o zaman alanlar, sonra ali koç'a ve sosyal medyada yazan kurnazlara güvenip bedelliye girenler, uzun vade fener veya herhangi başka bir spor hissesi alanlar korkunç zarar yazdılar.

en büyük darbeyi gs hissedarları yedi. kongreyi bastılar, gs mağdurları diye site açıp, eski başkanları ünal aysal hakkında 'nitelikli dolandırıcılık ve manipülasyon' suçlamasıyla dava açtılar. tabi ki bir sonuç elde edemediler. % 400'lük ilk sermaye artırımında hisse fiyatı 217 iken hisse fiyatı 70'e düştü. ikincide % 300 lük arttırımla 17'ye düştü. o ara bunu savunan bir takım adamlar peydah oldu ki meşhur ters indikatörümüz de bunlardan biridir. hissenin çok rahatlıkla 300 liraya gideceğini yazdılar. yazılar hisse. net arşivinde duruyor. isteyen bulur, okur. bunun kulüp için çok süper olacağını yazıp binlerce adamın batmasına sebep oldular.

gs'dan sonra en büyük darbeyi fener yedi. gs en azından c.l'de çeyrek finale filan çıkmıştı. bizimkiler 12 senedir şampiyonlar ligine gidemiyor. bedelli paraları adil rami ve silimani gibi ne idüğü belirsiz takoz adamlara gitti.

kuşçu gibi bende th'nin hisseyi olumsuzlamasına olumlu bakıyorum.
    şu an 15-20'den girenleri döküyorlar.
    biraz daha geri çekilirse ben de kağıda gireceğim. spekten bir kıl koparsak kârdır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.

3.  Alıntı Originally Posted by bababazil Yazıyı Oku
    nereye kadar düşeceğini kimse bilemez....kuşçu gibi bende th'nin hisseyi olumsuzlamasına olumlu bakıyorum. şu an 15-20'den girenleri döküyorlar.biraz daha geri çekilirse ben de kağıda gireceğim. spekten bir kıl koparsak kârdır.
    kuşçuya da pes sana da, hisse 22.40 dan 9 tl ye %60 göçmüş ama "TH'nin olumsuz bakış açısı" hala fiiliyata dönüşmemiş, ha? Hisse illa da 0 a mı düşmeli TH'nın haklı çıkması için? Madem %60 lık bir düşüş sizi kesmiyor, "TH haklı çıktı" demeniz için % kaçlık bir düşüş olmalı acaba? %100'lük bir düşüş mü bekliyorsunuz? Sizinkisi über acemilikten de öte bir şey, söyleyecek veya sizleri tanımlayacak bir laf bulamıyorum.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    kuşçuya da pes sana da, hisse 22.40 dan 9 tl ye %60 göçmüş ama "TH'nin olumsuz bakış açısı" hala fiiliyata dönüşmemiş, ha? Hisse illa da 0 a mı düşmeli TH'nın haklı çıkması için? Madem %60 lık bir düşüş sizi kesmiyor, "TH haklı çıktı" demeniz için % kaçlık bir düşüş olmalı acaba? %100'lük bir düşüş mü bekliyorsunuz? Sizinkisi über acemilikten de öte bir şey, söyleyecek veya sizleri tanımlayacak bir laf bulamıyorum.
    Sagolasin Th abi.

Ama senin şu hesapların beni üzüyor. Yanlış hesapların dememiz daha doğru. Sen bizden daha iyi bilirsin hesabın nerede yanlış olduğunu.

Sonuç olarak piyasa değeri 145 milyon dolar kapanışa gore. Az daha düşsün, bnm açımdan sorun değil. Ama hala, 100 milyon altına düşeceğine inanmıyorum. Yönün yukarı olacağını düşünüyorum sana güvenerek. Bu düşüşün de meydanı boş bulanların, vurdukça vurması olarak görüyorum.

Sana güvenim sonsuz abi. Sen olumsuzluğa devam et bence. Bu arada, üzgün abi havadan sudan konuşmaya davet ediyor seni diğer tarafa. O tarafa da bekleriz abi, ne de olsa hanciyiz o tarafta.

Birde seni dinlemeyip halkb aldım grafiğine güvenip. Oradan da zararım var. Grafik ile senin olumlu konuşman arasında gittim geldim, grafiğe güvendim. Sonuç malum

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    teşekkürler abi,
    doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.
    sen kırmızıya bakarsın kan görürsün ben kırmızı görünce aklıma gül gelir. velhasılkelam, doğru ve yanlış izafidir.
    über acemi tanımlamana şapka çıkarıyorum. makro ekonomi bilginin bizden üstün olduğu da aşikar. ama ne borsada ne reel ticaret hayatında eğitim sökmez. sen defter değerine, bilançoya bakarsın hep kaybedersin, sosyal bilimler mezunu işsiz talebe balinanın birinin kuyruğuna takılır, kazanır.
    sen bunu idrak etmekte zorlanıyorsun. teori ayrı pratik ayrı. burası istanbul borsası! başka yere benzemez.
    kendimden çok daha bilgili senin gibi bir şahsiyet büyük laflar edip, kendisi bibi düşünmeyen herkesi cahil ilan edip devamlı para kaybederken, benim hem de trade yaparak para kazanmam, açıkcası egoma tavan yaptırıyor.
    o kadar kasmaya gerek yok.
    borsanın kralı olup tepesine de çıksak neticede oturacağımız yer gene kıçımızın üstüdür
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.

Alıntı Originally Posted by bababazil Yazıyı Oku
    teşekkürler abi,
    doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.
    sen kırmızıya bakarsın kan görürsün ben kırmızı görünce aklıma gül gelir. velhasılkelam, doğru ve yanlış izafidir.
    über acemi tanımlamana şapka çıkarıyorum. makro ekonomi bilginin bizden üstün olduğu da aşikar. ama ne borsada ne reel ticaret hayatında eğitim sökmez. sen defter değerine, bilançoya bakarsın hep kaybedersin, sosyal bilimler mezunu işsiz talebe balinanın birinin kuyruğuna takılır, kazanır.
    sen bunu idrak etmekte zorlanıyorsun. teori ayrı pratik ayrı. burası istanbul borsası! başka yere benzemez.
    kendimden çok daha bilgili senin gibi bir şahsiyet büyük laflar edip, kendisi bibi düşünmeyen herkesi cahil ilan edip devamlı para kaybederken, benim hem de trade yaparak para kazanmam, açıkcası egoma tavan yaptırıyor.
    o kadar kasmaya gerek yok.
    borsanın kralı olup tepesine de çıksak neticede oturacağımız yer gene kıçımızın üstüdür
    kaç olmuş bu pegasus bı sor bakam 1 numaraya..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir başlangıç yapması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmini -700, ortalama tahmin ise -977 oldu.
    Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +2.376 puan olurken, en düşük beklenti -7.680 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 39 analistin 8'i pozitif, 31'i negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    BIST100 Endeksi, dün günü 2.461,51 puan düşüşle 101.062,51
    puandan tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
    BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
    uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
    gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : -700
    Ortalama : -977
    Maksimum : +2.376
    Minimum : -7.680
    Katılımcı: 39[(+8)(-)31]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(11/03/2020 - 09:19:12)

8. Arkadaşlar jo var mı

Sayfa 145/704 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz