Sayfa 121/812 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 961 - 968 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    sayın arkeo antik hala sermayeyi bitiremedinmi
    sn baldayi brksndan sonra cok sular akti. ustune fazlasiyla koyuldu cok sukur..hatta bntas 230 lardayken sizi gorünce burda..bi 20 kademe dussun sonra ugrarim dedim malum tecrubeden dolayi..oylede oldu.lakin yinede 5 kademe aldi bizden cani sagolsun.proplem deil aslinda B ve C grubu hisselere buladmak taraftari degilim.ama cok sıkısti dusuncesiyle almiz bulundum..oteki koyde isler yolunda sayin baldayi..buarada 2 aylik alan satan ve ayruca takasi atarmisiniz..benim mendebur aylik yillik calisiyor eski kusakselamlar.

2. ***BNTAS* *TRCAS* *EMNIS* *DOGUB* *BURCE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BIST Pay Endeksleri
    .

***BNTAS******TRCAS******EMNIS******DOGUB******BUR CE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BIST Pay Endeksleri )

İlgili Şirketler [DOGUB, EMNIS, BURCE, BNTAS, TRCAS]
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    BIST Pay Endeksleri

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

BIST Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 8.2. maddesine istinaden Borsa Genel Müdürlüğü'nce BIST KOBİ Sanayi endeksinde 01.06.2017- 31.05.2018 dönemi için ekli tabloda yer alan değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608274

bu haberde ne demek isteniyor.Ben anlamadım açıklayan olursa sevinirim.

3.  Alıntı Originally Posted by Nrtn Yazıyı Oku
    ***BNTAS* *TRCAS* *EMNIS* *DOGUB* *BURCE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BIST Pay Endeksleri
    .

***BNTAS******TRCAS******EMNIS******DOGUB******BUR CE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BIST Pay Endeksleri )

İlgili Şirketler [DOGUB, EMNIS, BURCE, BNTAS, TRCAS]
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    BIST Pay Endeksleri

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

BIST Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 8.2. maddesine istinaden Borsa Genel Müdürlüğü'nce BIST KOBİ Sanayi endeksinde 01.06.2017- 31.05.2018 dönemi için ekli tabloda yer alan değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608274

bu haberde ne demek isteniyor.Ben anlamadım açıklayan olursa sevinirim.
    borsa istanbulda vb yerlerde bunun acik anlami olsada kobi sanayi endecinden cikip hangi endexe giriyor anlayamadim...A grubu olabilirmi?listede trcas burcelik ile ayni katagoride....eminis ve dogup bunlarin yerine alindigina gore bir sinif atliyor bizimkisi...kotasyona gore A grubu olmasi lazim sanirim.lak8n net sonuca ulasamadim..1 saattir.ytd

4. Kap org. tr. maddeleri buldum açıklaması bu imiş. Ama ben yine bir şey anlamadım. Yalnız şunu anladım anlamadığın işi yapmayacaksın. Ne işin var borsada.......

8. BÖLÜM: ENDEKSLERİN TAKİP VE YÖNETİMİ 8.1. Endekslerin sürekliliğinin sağlanmasına yönelik işlemler Endeks ve Veri Bölümü tarafından yapılır. 8.2. Dönemsel değişiklikler kapsamında, endekslerde ve yedek listelerde yer alacak paylar periyodik olarak Endeks ve Veri Bölümü tarafından belirlenir ve Borsa İstanbul Genel Müdürlük onayına sunulur. 8.3. BIST Pay Endeksleri Temel Kuralları kapsamında düzenlenmemiş her konuda yapılacak uygulama Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından belirlenir ve duyurulur. 17/17

5.  Alıntı Originally Posted by Arkeo_Antik Yazıyı Oku
    borsa istanbulda vb yerlerde bunun acik anlami olsada kobi sanayi endecinden cikip hangi endexe giriyor anlayamadim...A grubu olabilirmi?listede trcas burcelik ile ayni katagoride....eminis ve dogup bunlarin yerine alindigina gore bir sinif atliyor bizimkisi...kotasyona gore A grubu olmasi lazim sanirim.lak8n net sonuca ulasamadim..1 saattir.ytd
    Bu haberden sonra düştüğüne göre iyi bir şey değil. sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by Arkeo_Antik Yazıyı Oku
    sn baldayi brksndan sonra cok sular akti. ustune fazlasiyla koyuldu cok sukur..hatta bntas 230 lardayken sizi gorünce burda..bi 20 kademe dussun sonra ugrarim dedim malum tecrubeden dolayi..oylede oldu.lakin yinede 5 kademe aldi bizden cani sagolsun.proplem deil aslinda B ve C grubu hisselere buladmak taraftari degilim.ama cok sıkısti dusuncesiyle almiz bulundum..oteki koyde isler yolunda sayin baldayi..buarada 2 aylik alan satan ve ayruca takasi atarmisiniz..benim mendebur aylik yillik calisiyor eski kusakselamlar.

https://i.hizliresim.com/gqaG8Z.png

bu günlük pasta

7. https://i.hizliresim.com/M07ZD6.png

buda 45 günlük pasta

offf offff alıcıların maliyetlerine bak

8. tskler sn baldayi.selamlar.

Sayfa 121/812 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız